Moderne werkplekken zijn gedeelde werkplekken

Onze werkomgeving is van de ene op de andere dag veranderd. Routines moesten worden opgegeven, nieuwe wegen moesten worden ingeslagen. Het is aan de bedrijven zelf om deze uitdaging aan te gaan en de werkcultuur aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.

We kunnen er wel vanuit gaan dat thuis werken en flexibel werken ook in de periode na de corona zullen blijven bestaan. Daarom moeten veel bedrijven hun technologie bijwerken om netwerken in de breedst mogelijke zin mogelijk te maken.

 

 

Als technologische pionier zijn we al heel vroeg begonnen met het digitaal transformeren van ons bedrijf. De huidige uitzonderlijke situatie onderstreept het voordeel van digitale werkmethoden om overal en altijd snel en flexibel te kunnen handelen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat 99,5% van onze internationale medewerkers binnen 3 dagen decentraal konden werken, zonder de lopende processen en onze manier van werken te beïnvloeden. Onze klanten merken geen verschil, of we nu op kantoor werken of thuis: digitale samenwerking, flexibel werken, videovergaderingen en mobiele apparaten worden op ons vertrouwd.

Ralf Bühler, Chief Sales Officer bij Conrad Electronic

 

 

Samen met de Google Cloud Premier-partner Wabion waren we een van de eerste bedrijven in Duitsland die de G Suite in 2016 aan de hele Conrad-groep introduceerde en dit is, nu meer dan ooit, een slimme beslissing geweest. De G Suite heeft ons geholpen de digitalisering op het gebied van samenwerking te versnellen. We kunnen elk bedrijf, ongeacht de grootte of klantdoelgroep,alleen maar aanraden om deze stap naar een moderne, digitale manier van werken te zetten.

Aleš Drábek, Chief Digital & Disruption Officer bij Conrad Electronic

     

Meer efficiëntie en minder kosten met Google Cloud

Dit is wat het productiviteits- en samenwerkingspakket van Google Cloud: G Suite mogelijk maakt:

  • Acquisitie en vooral licentie- en bedrijfskosten van de lokale servers worden geëlimineerd, dus er zijn geen ongeplande reparatiekosten en de interne IT-inspanning wordt drastisch verminderd
  • Zakelijk voordeel door duurzaamheid en goede berekenbaarheid van de (aanzienlijk verlaagde) kosten

  • Geen netwerkstoringen: Google Cloud is de enige provider met een eigen infrastructuur, hoeft geen bandbreedte te kopen van externe providers en kan daarom een ​​uptime van 99,99% garanderen (wat vooral belangrijk is voor frequente videoconferenties)

  • Uw gegevens profiteren van het hoogste beveiligingsniveau: gegevens worden niet verwerkt of verkocht aan derden voor reclamedoeleinden en worden versleuteld volgens de IETF-standaard

  • Desgewenst kunt u aangeven waar uw gegevens zich bevinden (datacenter EU, VS, wereldwijd)

  • U heeft altijd en overal toegang tot uw bestanden en dankzij de hoge mate van flexibiliteit trekt u als werkgever hierdoor jonge talenten aan

     

Wat biedt de G Suite en wat kost het?

De G Suite is een compilatie van verschillende apps in de zin van klassieke kantooroplossingen. Het omvat:

  • Communicatie (mail, chat, videoconferentie)

  • Bestandsopslag (Drive)

  • Real-time samenwerking (documenten, spreadsheets, presentaties, etc.)

G Suite is beschikbaar vanaf EUR 5,20 per maand / gebruiker (G Suite Basic). De uitgebreide en meest populaire editie (G Suite Business) bevat ook onbeperkte cloudopslagruimte en de mogelijkheid van gegevensopslag in een datacenter in de EU. G Suite Business is beschikbaar voor EUR 10,40 per maand / gebruiker.

     

Kortingscode

Met Wabion, de toonaangevende Google Cloud Premier Partner in de DACH-regio, zijn we de weg naar de cloud ingeslagen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een individueel consult en zorg voor aantrekkelijke kortingen voor het trainen van uw medewerkers na de omschakeling, met de kortingscode CONRAD2020.