Moderne conferentieapparatuur voor de beste kwaliteit en een optimale schaalbaarheid.

Met name de gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben ertoe geleid dat videoconferenties in alle bedrijven, maar ook op het gebied van onderwijs, steeds meer ingeburgerd raken. Het potentieel van moderne videoconferentiesystemen is enorm en een voordeel voor alle gebruikers. Virtuele vergaderingen worden gekenmerkt door verhoogde efficiëntie en flexibiliteit. Daarom bieden wij u alles wat u nodig heeft om uw vergaderruimte technisch tot in de puntjes uit te rusten, vooral wat betreft uitbreiding en schaalbaarheid.

      

Logitech


Videoconferentiesystemen moeten voldoen aan alle eisen voor interactieve videocommunicatie, maar elk bedrijf heeft andere technische eisen. Logitech biedt daarom conferentietechnologie op maat. Of het nu gaat om compleet nieuwe apparatuur, ter vervanging of ter uitbreiding.

De Logitech-conferentiecameralijn Rally

De Logitech Rally-lijn maakt videotransmissie van studiokwaliteit, ongeëvenaarde helderheid en RightSense ™ -automatisering mogelijk voor betere vergaderingen en videoconferenties, of het nu gaat om Google Meet, Skype® for Business, Microsoft Teams of Zoom. Met modulair geluid, intelligent kabelbeheer en premium ontwerp, past Rally in middelgrote tot grote ruimtes. Het Ultra HD-beeldvormingssysteem van Rally levert scherpe video, superieure kleurreproductie en opmerkelijke, natuurgetrouwe beeldreproductie met resoluties tot 4K.

 • Ondersteund Ultra HD-beeldvormingssysteem: 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p

 • Geavanceerd modulair geluid, audiobereik tot 4,5 m radius

 • Automatische camerabesturing

 • Eenvoudig, veilig en flexibel montagesysteem

De Logitech Mic Meet up-microfoon

Met de extra microfoon van Logitech kan MeetUp flexibel worden gebruikt in vergaderruimten van verschillende afmetingen. De geïntegreerde beamforming-microfoons van MeetUp zijn geoptimaliseerd voor maximaal 2,4 meter. Door een extra microfoon toe te voegen, wordt dit bereik vergroot tot wel 4,2 meter Dat betekent dat, ongeacht of de deelnemers van de vergadering aan een vergadertafel zitten, tegen de muur leunen of ergens anders in de kamer staan, ze nog steeds perfect verstaanbaar zijn.

 • Werkt met MeetUp

 • Verbindingstype: Plug & Play

 • Microfoontype: mono, breedband, met ruisonderdrukking

 • Kabellengte: 6 m

    

Sennheiser / EOPS

Met het toenemende belang van virtuele communicatie worden de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw audio-apparaten belangrijker dan ooit. Een hoogwaardige audio-oplossing is daarom een ​​basisvereiste voor succesvolle samenwerking tussen locaties en tijdzones.

Sennheiser Speakerphone SP30 + conferentieluidspreker

Kristalheldere spraakopname en uitstekende audioweergave, zodat alle deelnemers met hetzelfde vertrouwen en duidelijkheid kunnen deelnemen aan telefonische vergaderingen. De experts van Sennheiser, Epos en Microsoft Teams hebben hiervoor de SP30 + conferentieluidspreker ontwikkeld. Het resultaat is een draagbare en draadloze speakerphone voor de mobiele werknemers van vandaag. Dankzij de keuze tussen Bluetooth® en USB-C connectiviteit, kunt u vrij de verbindingsopties kiezen. De SP30 + zorgt voor een uitstekende communicatie. Zowel bellers als luisteraars ervaren een meer natuurlijke interactie, waardoor conferentiegesprekken minder stressvol en productiever worden.

 • Handsfree-systeem - draadloos dankzij Bluetooth

 • Audiospecificaties - frequentiebereik 100 - 20.000 Hz

 • Gecertificeerd voor Microsoft Teams en Skype Business

   

Gigaset IP Telefonie