Bescherm en beveilig belangrijke data

Werkplekken hebben bijzondere aandacht nodig. Er is vaak behoefte aan meetapparatuur en handgereedschap, maar ook de beveiliging van data is van groot belang.
Een bureau lijkt een vrij gangbare, standaard werkplek, maar dat is het niet. Er veel veel verschillende soorten werkzaamheden die aan een bureau worden gedaan, met verschillende eisen. Bureaus op kantoor, in het magazijn, voor MRO, R&D, etc. In deze use case tonen we apparatuur die, ongeacht de werkzaamheden, onmisbaar zijn.

      

Seagate

Bescherm uw digitale leven met de fantastische Seagate Backup Plus-serie harde schijven. Van enorme desktop harde schijven tot slanke en stijlvolle draagbare harde schijven, Seagate biedt u de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft, overal en altijd.

Seagate Backup Plus HUB - Eenvoudige gegevensback-up met een ingebouwde hub voor het organiseren en opladen van apparaten.

Moderne laptops en ultrabooks zijn klein en krachtig, maar missen meestal belangrijke aansluitingen en praktische sleuven voor geheugenkaarten. De desktop harde schijven van de Backup Plus Hub opslagserie hebben capaciteiten tot 14 TB en zijn de ideale aanvulling op moderne laptops en fungeren tevens als datacenter en laadstation. Met behulp van de geïntegreerde USB-poorten aan de voorkant kunt u een back-up maken van uw waardevolle bestanden, foto's en video's en tegelijkertijd uw tablet, smartphone of camera opladen, zelfs als uw systeem is uitgeschakeld of in de stand-by modus staat. Met platformonafhankelijke compatibiliteit, uitstekende betrouwbaarheid en hoge snelheid kunt u met gemak een back-up maken van vrijwel alles.

IronWolf® - de ultieme opslagserie voor NAS-systemen

Het IronWolf-portfolio omvat krachtige en zeer betrouwbare harde schijven en solid-state schijven voor NAS-omgevingen met meerdere gebruikers en hoge werkbelastingen. IronWolf en IronWolf Pro harde schijven tot 16 TB stellen nieuwe capaciteitsnormen. IronWolf 110 en 510 SSD kunnen als caching-oplossing in compatibele NAS-systemen worden geïntegreerd. De combinatie van HDD en SSD maakt caching mogelijk met maximale capaciteit, minimale kosten en optimale prestaties.

De IronWolf harde schijven, speciaal geoptimaliseerd voor gebruik in NAS-systemen, bieden u de beste bescherming voor uw gegevens, bijvoorbeeld in combinatie met een Synology NAS en het IronWolf Health Management geïntegreerd in het Synology-besturingssysteem (DiskStation Manager).

IHM toont de gebruikersopties voor preventie, interventie en herstel, waardoor de algehele systeembetrouwbaarheid wordt verbeterd door continue monitoring en gebruikersmeldingen.

    

Cherry toetsenborden en muizen

    

Logitech toetsenborden en muizen