Onderhoud op afstand & industrial ethernet

Onderhoud op afstand stelt u in staat het overzicht te behouden en middelen te besparen. Fouten worden op betrouwbare wijze op afstand gedetecteerd en kunnen onmiddellijk worden gecorrigeerd, afhankelijk van de toepassing. Alles op afstand zonder kostbare en tijdrovende heen- en terugreizen.

Om data in real time beschikbaar te hebben, is ter plaatse een passende bekabeling en signaalverdeling vereist. Industrieel Ethernet is noodzakelijk voor vele toepassingen. Dit onderscheidt zich van conventioneel Ethernet door hogere datasnelheden, uitgebreide communicatie via het besturingsniveau, het controleniveau en het sensorniveau. Bovendien zijn de onderdelen robuuster en minder gevoelig voor vuil.

  

Toegang en onderhoud op afstand

Het houden van een overzicht

Als gevolg van de reisbeperkingen in verband met Corona is er meer aandacht voor oplossingen voor onderhoud op afstand dan vóór de pandemie, niet alleen bij machinebouwers maar ook bij exploitanten van fabrieken.
Met Ewon's efficiënte en duurzame oplossing voor onderhoud op afstand kunt u een eenvoudige en veilige VPN-verbinding tot stand brengen met elke PLC, wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Dit geeft machinebouwers en machinegebruikers snel toegang tot statusinformatie en een overzicht van hun machines. Met slechts enkele muisklikken kunnen realtimegegevens van de PLC of HMI worden opgevraagd, zodat storingen snel kunnen worden verholpen zonder ter plaatse te hoeven zijn.

Belangrijke KPI's van uw machines en apparatuur kunnen worden bewaakt en geanalyseerd om bijvoorbeeld proactief te reageren en voorspellend onderhoud uit te voeren. Via lokale of cloudgebaseerde dashboards hebt u toegang tot een reeks nuttige KPI's om nog beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Waarschuwingen worden geactiveerd wanneer moet worden ingegrepen.

Ewon-oplossingen worden beheerst door een gelaagde benadering van beveiliging, zijn ISO 27001-gecertificeerd, NVISO-geaudit en IT-beveiligingsnormen zijn volledig geïntegreerd.

  

Industrial Data Communication van LAPP

De juiste oplossing voor elke toepassing

De digitalisering leidt nu al tot een gestage toename van de hoeveelheid gegevens in productiehallen. Als gevolg hiervan wordt Ethernet, dat reeds standaard is in kantooromgevingen, ook steeds belangrijker in industriële omgevingen. De uitdaging voor industriële datakabels bestaat erin steeds hogere datasnelheden te garanderen op een betrouwbare manier in veeleisende industriële omgevingen.

De kabels worden vaak miljoenen keren verbogen in sleepkettingen of worden blootgesteld aan agressieve media en hoge temperaturen. Door onze integratie in de automatiseringsprocessen van onze klanten worden wij voortdurend uitgedaagd om innoverende oplossingen aan te reiken voor de belangrijkste vragen van de toekomst. Daarom bieden wij onze klanten een breed scala aan componenten en systeemoplossingen voor fabrieks-, gebouw- en procesautomatisering. Onze oplossingen voor automatiseringstechnologie omvatten complete bekabelings- en verbindingssystemen voor een continue netwerkverbinding van het sensor-/actuator- en besturingsniveau tot het goederenbeheersysteem

Andere interessante onderwerpen uit de wereld van automatiseringstechnologie & pneumatiek