Insectenbestrijding

Insecten horen bij de zomer. Maar u wilt graag vlieg-vrij in huis kunnen zitten, zonder gezoem om de oren kunnen slapen en kunnen genieten van uw drankje in de tuin zonder een zwerm wespen. Wij hebben verschillende producten die u hierbij helpen.

  

Wespenvallen

Om ongestoord buiten te kunnen zitten in de zomer is het verstandig om voorzorgsmaterialen te nemen en wespen te bestrijden. Vang eenvoudig en snel wespen met deze handige wespenvallen!

  

Insectenverjagers

Wilt u geen last hebben van wespen, vliegen en muggen, maar wilt u ze niet doden? Kies dan voor een niet-dodelijke, insectvriendelijke manier van bestrijding d.m.v. een insectenverschrikker of een insectenverjager. Op die manier zijn u én de insecten blij!

  

Vliegenvallen / vliegenmeppers

Het wemelt van de fruitvliegjes en de vliegen. Erg vervelend en frustrerend! Met een (fruit)vliegenvanger maakt u een eind aan dit bekende probleem. U kunt hiervoor de een vliegenlamp gebruiken, maar we hebben ook artikelen die geen stroom nodig hebben. Handig als u niet direct een stopcontact in de buurt heeft!

  

Vliegenlampen

Insectenlampen zijn erg effectief bij het bestrijden van insecten: vliegen, muggen, wespen en veel meer vliegende insecten. De insecten worden aangetrokken door het licht en worden daarna d.m.v. electriciteit of kleeffolie gevangen. Sluit de insectenlamp aan op het lichtnet en u bent klaar!

  

Vliegenhorren

Als u geen vliegende insecten in de woon- of slaapkamer wenst, dan doet u er goed aan uw ramen en deuren te voorzien van vliegengaas of een vliegenhor. Deze bieden wij in elk formaat en zijn geschikt voor zowel ramen als deuren. Alle vliegenhorren zijn van het bekende kwaliteitsmerk Tesa, zodat u gegarandeerd kwaliteit in huis haalt.