Vier sterke partners voor succesvolle bouwprojecten

De uitdagingen die gepaard gaan met de installatie van moderne gebouwentechnologie zijn enorm. Dit is precies waar wij willen beginnen en producten en oplossingen voor uw behoeften willen laten zien. Wij hebben vier merken geselecteerd die hoogwaardige componenten voor de gebouwentechniek aanbieden en willen deze hier graag presenteren.

 

  • Veiligheidstechniek van SYGONIX
  • Netwerktechniek van RENKFORCE
  • Installatiemateriaal van TRU Components
  • Gebouwmeettechniek van VOLTCRAFT

      

Beveiligingstechniek

Bekabelde systemen zijn altijd de eerste keuze wanneer beeldkwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Ook de sabotagebeveiliging is veel hoger dan bij een signaaloverdracht via de radio. Moderne camera's van SYGONIX ondersteunen meerdere transmissieformaten zoals AHD, HD-CVI, HD-TVI en analoog en garanderen zo dag en nacht een beeldkwaliteit met een hoge resolutie.

De camera's leveren het signaal aan een digitale recorder. De recorder is verantwoordelijk voor de verwerking, opslag, weergave en alarmering. De software van de recorder detecteert ook beweging en stuurt een alarmbericht als dat zo is geprogrammeerd.

 

 

Netwerktechnologie

Voor componenten van moderne gebouwentechniek is het essentieel om een krachtig netwerk met een hoge transmissiesnelheid in de planning op te nemen. Als hoogwaardige netwerkcomponenten in de planning worden opgenomen, is het netwerk toekomstbestendig en biedt het ook voldoende prestatiereserves voor data-intensieve toepassingen op een later tijdstip.

 

 

Installatiemateriaal

De vraag naar installatiemateriaal wordt steeds groter. Vroeger volstond een eenvoudige uit- of omschakelaar, maar tegenwoordig is er een hogere vraag naar kwaliteit, beschikbaarheid en functionaliteit. Met TRU Components willen we een sterk merk presenteren met een zeer grote productdiversiteit, dat vooral overtuigt door de productbreedte en -diepte. TRU Components heeft veel componenten beschikbaar, vooral voor paneelbouw in de display- en regeltechniek. Vandalismebestendige drukknoppen en schakelaars, maar ook een groot aantal optische en akoestische displays zijn in talrijke varianten verkrijgbaar.

Gebouwmeettechniek van VOLTCRAFT

Sinds 1982 staat het merk VOLTCRAFT voor innovatieve, vooruitstrevende technologie op het gebied van testen en meten. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en niet in de laatste plaats de focus op veiligheid bij het gebruik van de apparaten staan op de voorgrond. Veel instrumenten zijn ook beschikbaar als ISO gekalibreerde of zelfs hogere kwaliteit DAkkS gekalibreerde versies voor bedrijven, indien het gebruik van deze kalibratie verplicht is.

Voor metingen tijdens de installatie of het onderhoud van gebouwen heeft VOLTCRAFT een reeks apparaten ontwikkeld die uw werk veel gemakkelijker zullen maken.

Ga direct naar de merkenpagina's

Als u op zoek bent naar meer informatie en producten op het gebied van bouwtechniek, kunt u direct naar de merkenshops van SYGONIX, RENKFORCE, TRU Components en VOLTCRAFT gaan. Klik gewoon op het merklogo en ervaar de complete productwereld.