Voor elk project het juiste gereedschap

Begint de verf van de kozijnen af te bladderen? Sluit het keukenkastje niet meer goed? Begint uw zilverwerk zwart uit te slaan en loopt uw horloge al ruim een week niet meer op tijd? Dan is het de hoogste tijd de handen eens uit te mouwen te steken. 

Waarom zelf klussen en repareren?

 •  Bespaar een hoop geld
 •  De handigheid die u opdoet komt altijd weer van pas
 •  Doe het precies zoals u wilt

Waarom reparaties laten doen?

Het scheelt u veel tijd en kennis, maar vaak staan daar hoge kosten tegenover.

Reinig spullen snel en grondig

 • Perfect voor brillen, sieraden en printplaten
 • Reinigt iedere plek op de objecten
 • Eenvoudig, snel en zonder beschadigingen reinigen

Uw horloge repareren kunt u zelf

 • Nooit meer naar de juwelier
 • Gemakkelijker dan u denkt
 • Ook voor preventief onderhoud geschikt

Op iedere werkplek de ideale schroef- en boorhulp

 • Overal te gebruiken
 • Compact én krachtig
 • Onmisbaar voor iedere klusser

Ideaal voor verfklussen in en rondom het huis

 • Verwijder oude verf snel en effectief
 • Ideaal voor het buigen van metalen leidingen
 • Maak lijm zacht of laat het juist uitharden

Ontdek een nieuwe onzichtbare wereld

 • Bekijk planten en dieren op school of voor uw hobby
 • Onderzoek beschadigingen op schilderijen en uurwerken
 • Maak de mooiste foto’s en video’s van een fascinerende wereld

Meer informatie

Als spullen in huis beschadigd raken of de verf van de kozijnen bladdert, kunt u een professional inhuren om alles weer in orde te maken. Maar in dat geval weet u zeker dat u keer op keer diep in de buidel moet tasten. Maar u kunt ook best heel veel zelf doen, zonder dat het een al te kostbare of ingewikkelde klus wordt.

Reinigen uurwerken

Zijn bijvoorbeeld uw bril, zilverwerk, sieraden, het binnenwerk van uw klok of horloge vies geworden of zelfs gecorrodeerd? Geen zorgen, met een ultrasoonreiniger krijgt u alles snel, grondig en eenvoudig weer schoon. Plaats het object in de bak, voeg lauw water en de juiste reinigingsvloeistof toe en zet de reiniger aan. U zult zien dat de vuile objecten er binnen een handomdraai weer als nieuw uitzien. Bovendien hoeft u niet te poetsen en eindeloos te prutsen in kleine hoekjes en gaatjes. De reiniger doet dit werk allemaal voor u, zodat u er zeker van bent dat het schoonmaken grondig, snel, comfortabel en zonder beschadigingen plaatsvindt.

Zelf batterijen vervangen

Loopt uw horloge al een tijdje achter, is de wijzer losgeraakt of moet de batterij nodig vervangen worden? U kunt naar de juwelier gaan en het laten doen, maar u kunt ook zelf horlogemakersgereedschap aanschaffen, een loeplampje erbij kopen en zelf aan de slag gaan. U zult zien dat het meestal geen bijzonder ingewikkelde klus is en bovendien hoeft u voor een dergelijke klus nooit meer naar de juwelier. 

Minuscule beschadigingen

Wilt u minuscule beschadigingen op uw onderdelen vaststellen, dan kunt u deze bekijken met een microscoop of een USB-microscoop. U kunt deze ook prima gebruiken om beschadigingen op schilderijen vast te stellen, maar ook voor het bekijken van de structuur van planten, dieren, vezels en diverse houtsoorten. Mocht u onderdelen of accessoires voor microscopen zoeken, dan kunt u ook bij Conrad terecht.

Verven

Na de lange koude en natte winter komt u er vaak in en rondom het huis achter dat de verf op kozijnen en andere houten delen niet meer is wat het ooit geweest is. U kunt dan met veel pijn en moeite een spatel bij de hand nemen en proberen de verfresten te verwijderen, maar er is een methode die veel eenvoudiger is. Met een heteluchtpistool  kunt u de verf verhitten en op die manier de verf eenvoudig verwijderen. U kunt een heteluchtpistool trouwens ook prima gebruiken of leidingen mee te verhitten en te buigen, lijm zacht te maken of juist uit te harden of een barbecue aan te steken.

Boren

Maar als u echt serieus wilt gaan klussen en u een krachtige hulp nodig hebt bij het vast schroeven van kastjes en planken of het boren van gaten in diverse materialen. Dan heeft Conrad precies wat jij zoekt. Als u overal in en rondom het huis een krachtige en compacte schroef- boorhulp nodig heeft, hebben we een ruime keuze aan accuboormachines. Neem ook direct een kijkje in ons ruime aanbod aan bitjes, zodat u altijd de juiste bit voor de juiste schroef te pakken hebt.

Als u echt gaten in metselwerk of beton wilt boren, dan heeft u een goede krachtpatser nodig. U kunt dan kiezen voor onze klopboormachines of als het echt krachtig moet voor een boorhamer. Als u dan de juiste machine hebt gekozen, dan hebben wij een ruime keuze aan handige hulpstukken en accessoires voor boormachines in ons assortiment. Mocht u nog boortjes missen, neem dan eens een kijkje in ons enorme assortiment. Hoe veeleisend de klus ook is, Conrad heeft wat u zoekt.

Conrad – De helpende hand bij iedere klus of reparatie!