Mechanisch verbinden

De alledaagse uitdaging!

Verbinden, assembleren en verenigen van assemblages.

TOOLCRAFT put uit een jarenlange ervaring in verbindingstechniek. Aandrijfgereedschappen, boorhulpmiddelen, lijmtechniek en een enorme keuze aan schroeven en montagematerialen maken TOOLCRAFT tot een ervaren partner in montagetechniek.

Conrad biedt voor elke eis het juiste materiaal. Wij zijn technologie.

Wij zijn techniek

  

Boorhulpmiddelen en snijmateriaal voor een perfecte pasvorm

Klemmen helpen bij het bevestigen van materialen. TOOLCRAFT eenhandklemmen zijn verkrijgbaar in kunststof en aluminium. Beide versies kunnen worden gebruikt voor klemmen en spreiden.

    

Het juiste gereedschap voor een snelle voortgang van het werk

Handgereedschap voor dagelijks werk moet altijd gebruiksklaar zijn en nauwkeurig gefabriceerd worden. Het materiaal moet ook stabiel zijn en een lange levensduur garanderen, zelfs bij de hoogste belastingen.

De hoogste fabricagekwaliteit is een eis waaraan TOOLCRAFT voldoet waardoor het merk de hoogste mate van veiligheid biedt. Zelfs verroeste schroefverbindingen kunnen veilig worden losgedraaid, de schroefkop wordt beschermd en een effectieve en frustratievrije werkwijze is gegarandeerd.

Maar niet alleen stijve steeksleutels zijn onder het merk TOOLCRAFT verkrijgbaar, ook een breed assortiment momentsleutels met een koppelbereik tot 370 Nm is beschikbaar. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar in gekalibreerde versies.

  

Schroeven en industriële benodigdheden

Eenvoudige en uitgebreide materiaalinkoop voor productie, ontwikkeling en vakwerk.

De administratieve rompslomp bij de aanschaf van C-parts is enorm. Denk alleen al aan de schroeven die in de meest uiteenlopende standaarden, sterktes en uitvoeringen op de markt verkrijgbaar zijn. Het is vooral tijdrovend als u op verschillende leveranciers moet terugvallen, omdat niet alle onderdelen die u nodig hebt bij één leverancier verkrijgbaar zijn.

Optimaliseer uw inkoop en vertrouw op de competentie van TOOLCRAFT.

  • Kleine hoeveelheden beschikbaar
  • Meer dan 50.000 artikelen
  • Snelle beschikbaarheid

Voor productie en ontwikkeling:

Voor reparatie en onderhoud:

Vakwerk en constructie:

  

Gereedschap voor montagewerkzaamheden en arbeidsveiligheid

De gezondheid van de werknemers moet de eerste prioriteit zijn. Daarom moeten de persoonlijke beschermingsmiddelen worden gecontroleerd op volledigheid en veiligheid. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de juiste keuze van handbescherming om een perfecte bescherming te waarborgen.

  

Eenvoudiger, sneller en preciezer assembleren met elektronische meetapparatuur

Kleine helpers met een groot effect. Waarom zou u geen zelfnivellerende kruislijnlaser gebruiken die over een groter oppervlak een duidelijk zichtbare lijn genereert die horizontaal en verticaal nauwkeurig is uitgelijnd, of een elektronische gradenboog met een extra waterpas om grote componenten in alle assen te kunnen uitlijnen.

Soldeerlampen voor het verwarmen van schroefverbindingen die moeilijk los te maken zijn

Langzame verhitting van bouten, moeren en schroefverbindingen breekt de roest af en roestoplosser kan er in doordringen. In de meeste gevallen is niet-destructief losmaken mogelijk. Voor moeilijk toegankelijke werkplekken zijn ook kleine en handige gasbranders verkrijgbaar, die het werken in de krapste ruimtes mogelijk maken.

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform