Handgereedschap

Goed uitgerust voor het dagelijkse werk

De ideale tools voor mobiele klussen. Handgereedschap is onmisbaar en altijd klaar voor gebruik Conrad biedt de juiste tools voor elke behoefte.

Wij zijn techniek

Wiha speedE schroevendraaier

Wie vandaag nog met de hand schroeft, is nog niet vertrouwd met de nieuwe e-screwdrivers.

Het is waar dat voor bepaalde taken niet mag worden afgezien van een gevoelige controle met de hand. Er is echter een modern alternatief dat het werk van gebruikers veel eenvoudiger maakt: de Wiha speedE® e-screwdrivers. De nieuwe speedE® II-generatie kan nog meer. Het energieverslindende schroeven gebeurt automatisch en nu zelfs met 3x de snelheid dan met de hand.

             

Wera Zyklop Speed - Ongelooflijk snel en ongelooflijk flexibel.

Het vliegwielontwerp van de Zyklop Speed zorgt voor een zeer hoge werksnelheid. En: de Zyklop Speed combineert de voordelen van 5 ratels in slechts één gereedschap. Bovendien kan hij worden gebruikt als schroevendraaier. Echte hoge-snelheids ratels.

De Zyklop Speed ratels zijn echte sneldraaiers: het vliegwielmassa-ontwerp zorgt ervoor dat het schroefproces versneld wordt. Het rotatiesymmetrische ontwerp van het Kraftfrom handvat en de vrijdraaiende huls ondersteunen het snelle draaien. Vooral wanneer de ratel nog niet aangrijpt door een te soepel lopende draad.

Knipex automatische striptangen

Knipex striptangen

De Knipex automatische striptangen bieden het voordeel dat hij universeel geschikt is voor zowel fijne als massieve en soepele kabels. Dankzij de fijnafstelling kan hij ook automatisch strippen binnen het grote capaciteitsbereik waar conventionele automaten anders vaak falen.

Knipex automatische krimptangen

Knipex krimptangen

De Knipex krimptangen zijn eenvoudig te gebruiken doordat de instellingen zich automatisch op de hulsmaat aanpassen. Tijdens het gebruik van de krimptangen wordt de juiste druk op de persklem automatisch bereikt dankzij de ontgrendelbare geforceerde vergrendeling. Hierdoor is een handmatige dosering niet meer nodig.

Top merken

Handgereedschap: klaar voor gebruik op elk moment

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform