Hoogwaardige producten voor uw bouwplaats

De juiste lijm- en schroefverbindingen en betrouwbare arbeidsveiligheidstechniek. Onmisbaar op elke bouwplaats.

  

Veiligheid op de bouwplaats

3M

Professionele gehoorbescherming van 3M, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten. Individuele oplossingen beschermen uw gehoor effectief, met innovatieve technologieën en uitgebreide diensten voor alle geluidsgebieden.

Met uw persoonlijke beschermingsmiddelen helpt 3M u gevaren te identificeren en risico's te minimaliseren. Zorg voor meer veiligheid met betrouwbare, uitgebreide oplossingen voor arbeidsveiligheid.

Bescherm uw gehoor preventief met gehoorbescherming van 3M.

Gehoorbeschermingsproducten in verschillende uitvoeringen en materialen voor al uw werkzaamheden.

Op de werkvloer, zeker op de bouwplaats, is er vaak sprake van een zeer hoge geluidsoverlast. Om de gezondheid van medewerkers te beschermen tegen blijvende schade, biedt gehoorbescherming van 3M een perfecte bescherming. Op maat gemaakt voor elke situatie, voor meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Geef gevaarlijke stoffen geen kans met 3M adembescherming.

3M biedt ademhalingsmaskers voor verschillende beschermingsniveaus om uzelf op de best mogelijke manier tegen gevaarlijke stoffen te beschermen.

Of het nu gaat om wegwerpmaskers of onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers, uw persoonlijke beschermingstechnologie moet optimaal op u en uw toepassing zijn afgestemd. Het 3M-assortiment biedt uitgebreide oplossingen voor elke behoefte.

    

Lijm- en schroefverbindingen

LOCTITE - lijmen

LOCTITE is 's werelds meest toonaangevende merk voor hoogwaardige, duurzame lijmen.

Het uitgebreide assortiment van Loctite biedt fabricage- en onderhoudstechnologie voor alle soorten reparaties aan apparaten en systemen in alle industriële sectoren. Onmisbaar om storingen en uitval te voorkomen en processen efficiënter te maken.

3M Plakband

Een uitgebreid assortiment montagetapes, isolatietapes en constructielijmen, altijd de juiste oplossing voor uw aansluitprobleem.

Met plakband van 3M kunnen verschillende materialen zoals aluminium, staal, glas en kunststof, evenals gelakte en gepoedercoate oppervlakken in praktisch elk toepassingsgebied betrouwbaar worden verbonden.

SWG-schroefverbindingen

SWG Schraubenwerk Gaisbach GmbH is een van de belangrijkste fabrikanten en dealers van aansluit- en bevestigingstechniek voor de hout- en metaalverwerkende industrie in Europa.

Compromisloze kwaliteit, de modernste machines, meer dan 50 jaar ervaring in de productie van schroeven en toekomstgericht beheer, dat zijn de sleutels tot succes.

Fischer