Outdoor: Reely RC

Reely heeft alles wat de modelbouwfan nodig heeft. Of het nu een RC-auto is waarmee u gave wedstrijden kunt houden, een motor- of zeilboot voor op het water of een RC-vliegtuig, RC-helikopter of drone waarmee u het luchtruim verkent... Modelbouw is altijd een creatieve uitdaging! Beleef de hobby met 100% passie, ontdek de wereld van Reely.

Reely Road

Offroad en Onroad – Benzine, Nitro of Elektro! Ongeacht het terrein, ongeacht de aandrijving – Reely heeft voor elke terrein een geschikte RC auto.

U zoekt een stabiele ‘offroader’, die bestand is tegen elk terrein, dan is de elektro buggy Dune Fighter brushless de beste voor u!

Krijgt u niet genoeg van de benzinegeur? Dan is de Carbon Fighter 3 echt iets voor u! Dankzij de achterwielaandrijving beheert u eenvoudig het stuur en gaspedaal om zo elke bocht in volle actie te nemen met een Power-Drift.

Maakt u graag plezier met snelle en opwindende manoeuvres op de onroad-weg? Dan hebben we de Deathwatcher-serie voor u met drie verschillende modellen – aangepast aan uw smaak.  

Reely Sky

Opstijgen met Reely! Drones, RC helikopters of een RC vliegtuigen – met Reely is zelfs het plezier in de lucht niet te veel gevraagd. First Person View, racecopters of klassieke modelvliegtuigen – dit vind je allemaal bij Reely

Wil je prachtige luchtfoto’s maken? Waarom gebruik je hiervoor niet de X6 Hexacopter met camera? Met een klein beetje oefening laat je deze Hexacopter vliegen en is het maken van foto’s en video’s kinderspel.

First Person View – de droom van zelf vliegen wordt met de Cuclone 245 Quadrocopter, althans tot op zekere hoogte, vervuld dankzij de livestream via de app.

En last but not least: de eerste Reely Racecopter! Met zijn krachtige motoren is de x250 op elk terrein de koploper. 

Reely Sea

Snelheid en elegantie zijn verenigd! Gestroomlijnde speedboten van Reely fascineren elke toeschouwer, terwijl de zeilboten elegante manoeuvres op het water laten zien. Ontdek nieuwe wateren met de RC modelboten van Reely!

Gaat je hart sneller kloppen bij hoge snelheden en snelle acceleratie? Dan is de powerboot Aqua Mania voor jou weggelegd! Het strakke design is gebaseerd op de originele catamarans. De twee drijvers zorgen voor een zeer goede positie in het water en hoge snelheiden in bochten.

Of hou je meer van rustig? Dan is de Triumph de ideale zeilboot voor alle ambitieuze watersporten. Bij de constructie van de modellen werd de nadruk gelegd op de goede vaareigenschappen.