Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Eco Runner Team

Een stadsauto die van Delft naar Moskou kan rijden op 1 kilogram waterstof. Dat is ruim 2.500 kilometer! De studenten van het Eco Runner Team krijgen het voor elkaar.

Het Eco Runner Team is een studententeam van de TU Delft en bestaat uit 23 personen. Door een zeer efficiënte stadsauto te bouwen die wordt aangedreven door waterstof, willen zij bijdragen aan een duurzame toekomst. Het huidige model is bijvoorbeeld al 25 keer efficiënter dan de commerciële, door waterstof aangedreven Toyota Mirai!

Naast het bouwen van de meest efficiënte stadsauto op waterstof, wil het Eco Runner Team bijdragen aan een duurzame toekomst door het belang van duurzaamheid en waterstof in de energietransitie te promoten. Het team doet in 2021 opnieuw mee aan de Shell Eco Marathon. Voorheen was hier het doel om een bepaalde afstand af te leggen met zo min mogelijk waterstofverbruik, sinds vorig jaar doet het team mee aan een meer uitdagende competitie: de Urban Concept-klasse. Deze uitdaging biedt hen de mogelijkheid om een zuinige waterstofauto te bouwen die qua ontwerp meer lijkt op een moderne stadsauto en daarmee een stap dichterbij een toekomst met duurzame mobiliteit staat. Zo zitten er inmiddels knipperlichten en ruitenwissers op. Ook is er bagageruimte in de auto.

Bij Conrad zijn we onder de indruk van de ontwikkelingen die het Eco Runner Team doormaakt en de zuinigheid van hun waterstofauto. Wij zijn dan ook trots om in 2020-2021 een samenwerkingsverband aan te gaan, waarbij het Eco Runner Team gebruik maakt van het ruime technische assortiment van Conrad. Hiermee hopen wij een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de successen en verdere ontwikkelingen van het team. Wij wensen hen dan ook veel succes!

Meer informatie: www.ecorunner.nl

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord