Hoogwaardige uitrusting voor uw autowerkplaats

Professioneel gereedschap zorgt voor goede werkresultaten. Handgereedschap afgestemd op de respectievelijke taken zorgt voor een snelle voortgang, bespaart energie en voorkomt ongevallen. Goed materieel tegen een eerlijke prijs bevordert een vlotte workflow, verhoogt de productiviteit en verlaagt de kosten. U profiteert van een lange standtijd en maximale precisie. Ook wordt door goed gereedschap materiële schade vermeden. Bij Conrad vindt u een breed scala aan verschillende producten voor uw autowerkplaats om uw klanten professionele service te bieden.

  

Gedore

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Zowel in de machinebouw als in de auto- en bedrijfswagenindustrie zijn momentsleutels nodig om vast te draaien. Voor het vastdraaien van boutverbindingen zijn momentsleutels nodig, die zelfs bij intensief continu gebruik de hoogste precisie bereiken. GEDORE biedt met zijn hoogwaardige producten professionele gereedschappen die aan deze hoge eisen voldoen en het voorgeschreven aanhaalmoment tot op de letter handhaven. Momentsleutels uit de TORCOFIX-serie stellen de gebruiker in staat om nauwkeurig werk uit te voeren en bieden veiligheid en vooral veelzijdigheid, want de TORCOFIX biedt de mogelijkheid om te schakelen tussen gecontroleerd rechtsom en linksom draaien dankzij de omkeerbare vierkantaandrijving. De GEDORE DREMOMETER A-F en DNR momentsleutels zijn onafhankelijk van de lengte. Ongeacht hoe de kracht wordt uitgeoefend, het ingestelde koppel wordt nog steeds precies bereikt. Het geïntegreerde hefboomkettingmechanisme brengt de kracht altijd betrouwbaar en nauwkeurig over op het draaipunt.

Voordelen van de GEDORE TORCOFIX-momentsleutel    

  • Intuïtieve bediening:  Het hoorbare en voelbare loslaten van de TORCOFIX wordt nog beter waargenomen dankzij de nieuwe, ergonomisch geoptimaliseerde handgreep. Te strak aandraaien wordt zo tegengegaan. Dankzij de inkeping in het midden van de handgreep en de nieuwe vorm van de handgreep positioneert de hand zichzelf intuïtief in de optimale positie.

  • Snel herbruikbaar: Wanneer de ingestelde koppel wordt bereikt, wordt de TORCOFIX getriggerd op een manier die duidelijk kan worden gevoeld en gehoord. De automatische vrijgave is een pluspunt in de efficiënte workflow. De momentsleutel is direct weer klaar voor gebruik.

  • Ombouw niet nodig: Op modellen met dubbele schaalverdeling worden de displays van N · m en lbf · ft naast elkaar weergegeven. Dit elimineert de noodzaak van omslachtige ombouw

Voordelen van de DREMOMETER    

  • Veelzijdige toepassing: DREMOMETER is beschikbaar voor verschillende toepassingen van gecontroleerd aandraaien van schroeven. De enkelvierkantaandrijving voor gecontroleerd rechtsom vastdraaien of de dubbelvierkantaandrijving voor gecontroleerd rechts- en linksdraaien. Speciale toepassingsgebieden voor DREMOMETER met opsteekbeugel en rechthoekige opname speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

  • Verlicht druk en kracht: De aluminium behuizing en de ergonomisch ontworpen handgreep zorgen voor eenvoudig en veilig gebruik, zelfs in grote aanhaalzones.

  • Vrijwel onderhoudsvrij: De geheel metalen constructie (aluminium behuizing) maakt hem bijzonder robuust en ongevoelig voor vuil en ruw gebruik in de werkplaats.

  

Hazet

Precisie waarop u kunt vertrouwen

De momentsleutels van de derde generatie scoren met een meetbereik dat is uitgebreid tot 800 Nm. De gewenste koppelwaarden kunnen nog snel worden ingesteld door aan de hendel te draaien. Een nieuw ontworpen vergrendelingsmechanisme in de handgreep helpt de gebruiker om veilige en nauwkeurige instellingen te maken. De gebruiker kan kiezen uit zeven verschillende meetbereiken van 1 tot 800 Nm. Dit opent een breed scala aan toepassingen voor het gecontroleerd aandraaien van bouten tijdens bandenservice en voor toepassingen op twee wielen, auto's en bedrijfsvoertuigen, evenals verschillende toepassingen in de industrie en de handel.

  

Wera

Innovatie en design door Wera

Gereedschap in het onmiskenbare Wera-design. Zeer robuust ontwerp met hoge nauwkeurigheid.

Door de eenvoudige instelling en borging van de vooraf ingestelde waarde en het robuuste ontwerp zijn deze momentsleutels het ideale gereedschap voor alle schroefverbindingen waar koppelgestuurd aanhalen (omkeerbare momentsleutels) en aan- en losdraaien (momentsleutels voor insteekgereedschap) van de schroefverbinding vereist zijn.

Meer relevante producten