JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Dopsleutelset Inch 1/2" (12.5 mm) 38-delig Wera 8100 SC4 Zyklop 1/2" set 4 05003647001

Wera
Bestnr.: 817033 - 89
Fabrikantnummer: 05003647001 |  EAN: 4013288121202
€ 359,00
incl. btw, excl. verzendkosten
Leverbaar in ca. 6-8 dagen
Overige leveringsvoorwaarden
Dit product heeft een langere levertijd en wordt apart geleverd. Levering via Express‑service is bij dit product niet mogelijk.

38-delig 8100 SC 4 Zyklop ratelset 1/2"

Productspecificaties

Categorie
Dopsleutelset
Functie
Inch
Aandrijving
1/2" (12.5 mm)
Gewicht
6162 g
Inhoud
1 set

Beschrijving

Zyklop '6 in 1'
De Wera Zyklop ratel combineert 5 rateltypes in één ratel en bovendien is de ratel te gebruiken als schroevendraaier:

1. Fijntand-ratel
2. Scharnierratel
3. Gehoekte ratel
4. Ratel met dop-vergrendeling
5. Kracht-ratel
6. Schroevendraaier

Zyklop ratels zijn echte sneldraaiers: de vliegwielconstructie zorgt voor versnelling van het schroefproces. De rotatie-symmetrische constructie van de Kraftform-handgreep, en de vrijloophuls maken de snelle draaiing mogelijk. Vooral zolang de ratel nog niet grijpt omdat de schroefdraad weinig weerstand biedt.

De fijnvertande omschakelratel met 72 tanden heeft een terugdraaihoek van slechts 5°. Met de kleine hub kan snel en nauwkeurig worden gewerkt in alle inbouwsituaties.

De kogelvergrendeling zorgt voor een stevige plaatsing van de doppen en het toebehoren, en daarmee voor veiligheid en zekerheid tijdens het schroefwerk. Door kort op de activeringsknop te drukken zorgt u voor wisseling in alle vastgestelde posities. Zelfs met een hoek van 90° kan goed worden gewerkt.

De ratelkop is vrij draaibaar en kan met een beiderzijds aangebrachte schuifschakelaar in elke stand worden vergrendeld. Zelfs in zeer krappe of moeilijk bereikbare inbouwsituaties blijft het gereedschap nog goed hanteerbaar. De vastgestelde fixatie bij 0°, 15° en 90° naar links en rechts garandeert degelijke functionaliteit zonder wegglijden van de ratelkop.

Alle Zyklop ratels zijn met het stelwiel snel en eenvoudig in elke stand omschakelbaar tussen draaiing naar links en draaiing naar rechts. Geen bewerkelijke manipulatie, geen tijdverlies!

In de 0°-stand zijn de ratels met adapter en bit als een normale schroevendraaier te gebruiken.

De ratelkop is ergonomisch uitgevoerd; De vingeruitsparingen bieden perfect vormgegeven raakvlakken voor hand of vingers om de kop te draaien.

Door de uitstekend aan de hand aangepaste vorm van de Kraftform-handgreep worden blessures aan de hand zoals blaren en eeltknobbels voorkomen. De voor de handgreep gebruikte harde materialen garanderen snel ompakken zonder het risico dat de huid aan de handgreep vastkleeft. Door de zachtere antislipzones kunnen grote krachten worden overgebracht zonder krachtsverlies. Dankzij de ronde vorm van de handgreep kan in de 0°-stand snel worden gedraaid.

De vrijloophuls-verlenging zorgt voor een aanzienlijke versnelling van het draaien van schroeven, bouten en moeren.

De zogenoemde hand- en machinedoppen (ISO 2725 - deel 3) maken hand- en machinegebruik mogelijk. De gebruiker heeft aan slechts één dop-assortiment voldoende voor alle toepassingen.

De Zyklop ratelboxen zijn aantrekkelijk ontworpen met robuust metaal en slipvaste rubberen voetjes. Dankzij de inleg van schuimplastic zijn de gereedschappen tijdens transport en op de werkplek degelijk en schokvrij opgeborgen. De schuimrubber inleg kan indien nodig ook worden verwijderd. De positie van de uitrusting en het gereedschap zelf is in de deksel-inleg goed zichtbaar en permanent ingelaserd.

Uitvoering

 • Zyklop '6 in 1'
 • De Wera Zyklop ratel combineert 5 rateltypes in één ratel en bovendien is de ratel te gebruiken als schroevendraaier:
 • 1. Fijntand-ratel
 • 2. Scharnierratel
 • 3. Gehoekte ratel
 • 4. Ratel met dop-vergrendeling
 • 5. Kracht-ratel
 • 6. Schroevendraaier
 • Zyklop ratels zijn echte sneldraaiers: de vliegwielconstructie zorgt voor versnelling van het schroefproces. De rotatie-symmetrische constructie van de Kraftform-handgreep, en de vrijloophuls maken de snelle draaiing mogelijk. Vooral zolang de ratel nog niet grijpt omdat de schroefdraad weinig weerstand biedt.
 • De fijnvertande omschakelratel met 72 tanden heeft een terugdraaihoek van slechts 5°. Met de kleine hub kan snel en nauwkeurig worden gewerkt in alle inbouwsituaties.
 • De kogelvergrendeling zorgt voor een stevige plaatsing van de doppen en het toebehoren, en daarmee voor veiligheid en zekerheid tijdens het schroefwerk. Door kort op de activeringsknop te drukken zorgt u voor wisseling in alle vastgestelde posities. Zelfs met een hoek van 90° kan goed worden gewerkt.
 • De ratelkop is vrij draaibaar en kan met een beiderzijds aangebrachte schuifschakelaar in elke stand worden vergrendeld. Zelfs in zeer krappe of moeilijk bereikbare inbouwsituaties blijft het gereedschap nog goed hanteerbaar. De vastgestelde fixatie bij 0°, 15° en 90° naar links en rechts garandeert degelijke functionaliteit zonder wegglijden van de ratelkop.
 • Alle Zyklop ratels zijn met het stelwiel snel en eenvoudig in elke stand omschakelbaar tussen draaiing naar links en draaiing naar rechts. Geen bewerkelijke manipulatie, geen tijdverlies!
 • In de 0°-stand zijn de ratels met adapter en bit als een normale schroevendraaier te gebruiken.
 • De ratelkop is ergonomisch uitgevoerd; De vingeruitsparingen bieden perfect vormgegeven raakvlakken voor hand of vingers om de kop te draaien.
 • Door de uitstekend aan de hand aangepaste vorm van de Kraftform-handgreep worden blessures aan de hand zoals blaren en eeltknobbels voorkomen. De voor de handgreep gebruikte harde materialen garanderen snel ompakken zonder het risico dat de huid aan de handgreep vastkleeft. Door de zachtere antislipzones kunnen grote krachten worden overgebracht zonder krachtsverlies. Dankzij de ronde vorm van de handgreep kan in de 0°-stand snel worden gedraaid.
 • De vrijloophuls-verlenging zorgt voor een aanzienlijke versnelling van het draaien van schroeven, bouten en moeren.
 • De zogenoemde hand- en machinedoppen (ISO 2725 - deel 3) maken hand- en machinegebruik mogelijk. De gebruiker heeft aan slechts één dop-assortiment voldoende voor alle toepassingen.
 • De Zyklop ratelboxen zijn aantrekkelijk ontworpen met robuust metaal en slipvaste rubberen voetjes. Dankzij de inleg van schuimplastic zijn de gereedschappen tijdens transport en op de werkplek degelijk en schokvrij opgeborgen. De schuimrubber inleg kan indien nodig ook worden verwijderd. De positie van de uitrusting en het gereedschap zelf is in de deksel-inleg goed zichtbaar en permanent ingelaserd.

Omvang levering

 • 8100 SC 4 Zyklop ratelset, 1/2"-aandrijving, in inches, 38-delig in metalen koffer
Klanten hadden ook interesse voor
handgereedschap, handgereedschappen, Sleutelset, Dop, dopsleuteldoos, Doppenset, Ratelset, Dopsleutel set, Doppen, doppendoos, dopsleutel, Wera, dop set, Dopsleutelset, dopsleutelprogramma, 05003647001, Ratel, 8100 SC4 Zyklop 1/2" set 4