JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Complete satellietsets

Complete satellietsets

Een krappe één miljoen huishoudens in Nederland maakt gebruik van satelliettelevisie. Door een schotelantenne te plaatsen ontvang je direct digitale televisie die je met een schotelantenne kunt ontvangen. Dat is op termijn niet alleen voordeliger dan kabeltelevisie, je kunt er ook veel meer zenders mee ontvangen. Denk hierbij aan veel publieke omroepen en grote Amerikaanse zenders. In de toekomst worden steeds meer televisies uitgerust met een ingebouwde tuner, zodat je zowel kabel- als satelliettelevisie zonder aparte ontvanger kunt bekijken.

Astra satellietinstallaties

Wij bieden complete satellietinstallaties aan die uitgerust zijn met een schotelantenne en satellietontvanger. De schotelantenne moet op de juiste satelliet gericht staan voor een goede ontvangst. In Nederland wordt het meest gebruikgemaakt van Astra-satellieten om binnen- en buitenlandse zenders te ontvangen. Een kleine schotelantenne, zoals de Smart satellietinstallatie, volstaat al om deze satellieten te bereiken. Wil je satellieten die iets verder staan kunnen bereiken dan is een grotere schotel aan te raden. Denk hierbij aan de Imperial Basic Line, die verkrijgbaar is met 1 of 2 HD-satellietontvangers en Low Noise Blocks (LNB). De LNB zorgt ervoor dat het opgevangen signaal omgezet wordt naar een lagere frequentie. Door meerdere LNB's op één schotel te gebruiken is het mogelijk om signaal van verschillende satellieten te ontvangen. De Imperial Basic Line is tevens uitgerust met een usb-opnamefunctie, zodat je geen programma's meer hoeft te missen.

Camping-satellietinstallaties

Ga je op reis en wil je onderweg ook kunnen genieten van free-to-air HDTV? Met een van de camping-satellietinstallaties is dat geen probleem. De schotelantennes hebben een diameter van 35 tot en met 65 centimeter waarmee je de meeste Europese satellieten kunt ontvangen. Daarnaast heeft elke schotel zijn eigen kenmerken. De een heeft een usb-aansluiting met opnamefunctie, de ander heeft een signaalversterker. Eén ding is zeker, met een van deze satellietinstallaties mis je op reis niks van het wereldnieuws, kijk je de meest belangrijke voetbalwedstrijden of geniet je van de mooiste films.

Satellietsets voor thuis en onderweg

De satellietsets die wij verkopen zijn geselecteerd op populariteit en kwaliteit. Ze zijn er voor thuis of onderweg in verschillende soorten en maten. Neem de tijd om alle mogelijkheden te bekijken voor je overgaat tot een aankoop. 

Naar boven