Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Het aanleggen, versieren en onderhouden van een vijver of aquarium gaat niet zonder de juiste gereedschappen. Omdat hier veel bij komt kijken, hebben we in de webshop van Conrad onze producten efficiënt geordend. Op deze manier kunt u gemakkelijk vinden wat u nodig hebt en het direct online bestellen. Voor al uw vijver en aquarium toebehoren bent u bij Conrad aan het juiste adres.

  Ontdek het uitgebreidste aanbod van vijver en aquarium toebehoren

  Aanleg en onderhoud

  Voor de vijveraanleg en het onderhoud vindt u in onze webshop een ruim aanbod aan artikelen die u nodig hebt. Ontdek bijvoorbeeld slangen, wanddoorvoeren, filters, vijverstofzuigers, reinigingsmiddelen, pompen en nog veel meer producten voor de juiste aanleg en het beste onderhoud.

  Decoratie

  Decoratie is een belangrijk onderdeel van vijver en aquarium toebehoren. Het brengt de sfeer en verlichting die nodig is om er een waar kunstwerk van te maken waar iedereen van kan genieten. U kunt bijvoorbeeld een schitterende fontein plaatsen of mooie decoratiefiguren rondom neerzetten. Door de juiste verlichting aan te brengen kan zowel de sfeer als het totale plaatje helemaal worden afgemaakt. Kijk rond in onze webshop en ontdek de mooiste decoratiemiddelen die u gemakkelijk en snel kunt bestellen.

  Visteelt en verwerking

  Voor een efficiënte visteelt komen transportdozen, visteeltbakken en meer producten zeer goed van pas. Bij Conrad kunt u de beste hiervan vinden tegen de scherpste prijzen. Voor de verwerking van vis kunt u ook goed bij ons terecht vanwege de vele apparaten die ervoor beschikbaar zijn. Houd de aanbiedingen daarnaast goed in de gaten, zodat u de beste deals kunt meepakken.

  Aquarium benodigdheden

  Ook wanneer u een aquarium goed wilt onderhouden is onze webshop een uitstekende plaats om in rond te kijken. Wij hebben bijvoorbeeld de beste beluchting en verwarmingsproducten voor u klaar staan. Ontdek hiernaast het uitgebreide filteraanbod of de specifieke voedertechnieken die nodig zijn. Met deze en meer artikelen kunt u van het aquarium een bijzondere ervaring maken die ook nog eens lang meegaat.

  Alles wat u nodig heeft

  Bij Conrad vindt u alles wat u nodig hebt voor vijver en aquarium toebehoren. Ontdek de aquaria benodigdheden, beluchting, filter- en beeklooppompenSolar fonteinenvijver- en tuinfonteinenkamerfonteinen, vijveraccessoires veel meer.