Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Mensen die regelmatig in de tuin werken, hebben vaak een garage of schuur vol met tuingereedschap. Dit is niet voor niets, want tuingereedschap maakt het veel leuker en gemakkelijker om in de tuin te werken. Welke soorten tuingereedschap er allemaal zijn, wat de voordelen zijn van het werken met dit gereedschap en hoe u het beste tuingereedschap aan kunt schaffen, kunt u op deze pagina lezen.

  Voor al uw tuingereedschap gaat u naar Conrad

  Verschillende soorten tuingereedschap

  Er zijn vele soorten tuingereedschap. Welk gereedschap u nodig heeft om in de tuin te werken, is helemaal afhankelijk van hoe uw tuin eruit ziet. Heeft u bijvoorbeeld voornamelijk gras in de tuin, dan gebruikt u ander gereedschap om in de tuin te werken dan iemand met veel steen in de tuin.

  U kunt een bezem aanschaffen om in de tuin te werken, maar ook een bladzuiger of bladblazer, een grasmaaier, een motorploeg, een besproeiingssysteem, een tuinafvalzak en een tuinstekkerdoos. 
  Heeft u vaak last van gladheid in de winter, dan kunt u zelfs een zoutstrooier voor in de tuin kopen. Uiteraard vallen de kleinere gereedschappen als snoeischaren, scheppen, harken en onkruidstekers ook onder de noemer tuingereedschap. 

  Tuingereedschap voor kinderen

  Conrad verkoopt zelfs tuingereedschap voor kinderen. Vinden uw kinderen het leuk om in de tuin te werken, dan kunt u in onze online shop de juiste gereedschappen voor de kids kopen. Uiteraard zijn deze gereedschappen extra veilig, zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het tuinieren.

  De voordelen van tuingereedschap

  Het aanschaffen van tuingereedschap brengt enkele voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van het werken met tuingereedschap, is dat dit gereedschap het werken in de tuin veel gemakkelijker maakt. Gebruikt u bijvoorbeeld een snoeischaar om de heg te snoeien, dan gaat dit veel sneller dan met een gewone schaar. U kunt veel meer doen in dezelfde tijd en dit maakt het werken in de tuin veel leuker. 

  Daarnaast ziet uw tuin er mooier uit als u met tuingereedschap werkt. Met tuingereedschap kunt u namelijk nauwkeuriger werken in de tuin en dit ziet u zeker terug in de uitstraling van uw buitenruimte. Verwijdert u onkruid bijvoorbeeld met tuingereedschap in plaats van met de hand, dan kunt u veel meer onkruid weghalen. Dit betekent simpelweg dat uw tuin er veel mooier en netter uit ziet.

   

  Tot slot is veel tuingereedschap multi-inzetbaar. U kunt een onkruidsteker bijvoorbeeld gebruiken om het onkruid in de achtertuin te verwijderen, maar u kunt de onkruidsteker ook in uw moestuin gebruiken.
  Een snoeischaar gebruikt u niet voor een enkele plant of boom in uw tuin, maar kunt u voor meerdere planten en bomen gebruiken. Investeert u in een bepaalde soort gereedscahppen, dan kunt u op meerdere manieren van deze investering profiteren. 

  Tuingereedschap kopen: drie handige tips

  Wilt u het beste gereedschap aanschaffen om in uw tuin te werken? Gebruik dan onderstaande drie tips om de beste aankoop te doen. 

  Tip 1: Bedenk waar u het gereedschap voor wil gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een snoeischaar aanschaffen? Dan kunt u een snoeischaar aanschaffen die speciaal ontwikkeld is voor het snijden van takken, maar u kunt ook een universele snoeischaar kopen. Verwacht u de schaar voor meerdere soorten planten en/of bomen te gaan gebruiken, dan is een universele snoeischaar een betere aankoop. 

  Tip 2: Vergelijk gereedschappen met elkaar. Door gereedschappen met elkaar te vergelijken, vindt u het tuingereedschap dat het beste bij u past. Ook vindt u het tuingereedschap met de meest aantrekkelijke prijs, zodat u zo min mogelijk geld hoeft te investeren om lekker in de tuin te kunnen werken.

  Kijk bij het vergelijken onder andere naar de productkenmerken, de onderdelen van een product en de prijs van een product.

  Twijfelt u tussen twee producten? Lees dan de reviews van beide producten eens door, zodat u erachter komt hoe andere consumenten de beide producten beoordelen. Op basis van de oordelen van andere consumenten, maakt u een keuze.

  Tip 3: controleer de bediening van een apparaat. Wilt u een bladblazer, bladzuiger, grasmaaier of ander elektrisch tuingereedschap aanschaffen? Controleer dan altijd hoe u dit apparaat moet bedienen. Hoe goed en prettig een apparaat werkt, is namelijk voor een groot deel afhankelijk van de bediening van het apparaat.

  Wilt u zeker weten dat u een goede investering doet, dan controleert u eerst goed hoe een apparaat precies werkt en vraagt u uzelf af of u deze werkwijze prettig vindt. 

  Het beste tuingereedschap kopen bij Conrad

  Conrad heeft een groot aanbod gereedschappen om in de tuin te gebruiken. Onze gereedschappen zijn geschikt voor de beginnende doe-het-zelver, maar ook voor de ervaren doe-het-zelver die wekelijks uren in de tuin te vinden is. Wij verkopen namelijk de wat meer eenvoudige gereedschappen om in de tuin te werken, maar ook hele specialistische gereedschappen voor professionele hoveniers.
  Bekijk ons grote aanbod tuingereedschap en u vindt vanzelf het gereedschap of de gereedschappen die u nodig heeft om in uw tuin te werken.