Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Waterpomptang kopen bij Conrad

  Een waterpomptang is een handig stuk gereedschap dat bij uiteenlopende werkzaamheden uitstekend van pas komt. De waterpomptang is dan ook vaak terug te vinden in vrijwel elke gereedschapskoffer. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit waterpomptang? Bekijk dan het ruime assortiment aan verschillende A-merken waterpomptangen bij Conrad en vergelijk onze topproducten met elkaar. Lees waar u een waterpomptang zoal voor kunt gebruiken en welke verschillende modellen er bij Conrad verkrijgbaar zijn. Bekijk daarnaast de verschillende eigenschappen van de diverse waterpomptang modellen en kies een tang die het beste aansluit op uw wensen en werkzaamheden.

  Het gemak van een waterpomptang

  Een waterpomptang wordt veel gebruikt in de technische sector en behoort tot de standaarduitrusting van loodgieter en installateur. De naam waterpomptang stampt dan ook af van de werkzaamheden van loodgieters en installateurs. De waterpomptang is een uiteenlopend stuk gereedschap dat bij vele werkzaamheden gebruikt kan worden. Zo wordt de tang vaak gebruikt om voorwerpen eenvoudig vast te grijpen en zorgt de tang daarmee dat u afstand houd van gevaarlijk gereedschap of schadelijke stoffen. Hiermee vergroot u eenvoudig de veiligheid op de werkvloer. Ook is de tang ideaal om strak zittende buizen los en vast te draaien. Dankzij de krachtige bekken kunt u met een waterpomptang flink wat kracht zetten.

  Bij het los- en vastdraaien van moeren en bouten kunt u beter een ander type tang kiezen. Een waterpomptang heeft namelijk een bek met vaak scherpe tanden die het metaal van de moeren of bouten kunnen beschadigen. Bekijk daarom van tevoren goed welk gereedschap daadwerkelijk geschikt is voor uw type werkzaamheden.

  Naast een waterpomptang mogen andere handige c-tangen, zoals bijvoorbeeld sleuteltangen en combinatietangen niet ontbreken in uw werkplek. Bekijk daarom het ruime assortiment aan verschillende tangen van Conrad en haal direct alles in huis voor een zo volledig mogelijk uitgeruste gereedschapskoffer.

  Waar moet u op letten bij het kopen van een waterpomptang?

  Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten waterpomptangen, met elk zo hun unieke voor- en nadelen. Zo zijn de tangen vaak ontworpen voor specifieke werkzaamheden en is het belangrijk om te kijken welk type tang het beste bij uw werkzaamheden past. Ook is het bij het kopen van een waterpomptang belangrijk om rekening te houden met de verschillende eigenschappen van de tangen. Zo kunt u bij het kopen bijvoorbeeld kijken naar de volgende eigenschappen:

  • sleutelbreedte
  • spanbereik
  • materiaal
  • totale lengte
  • gewicht
  • instelpositie

  Naast de verschillende eigenschappen van de waterpomptangen kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken waterpomptang modellen. Zo vindt u bij Conrad waterpomptangen van Bahco, Gedore, Hazet, Knipex en Stahlwille. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen dan ook aan hoge kwaliteitsstandaarden. Wanneer u een waterpomp tang bij Conrad bestelt, weet u dan ook altijd dat u een waterpomptang kiest dat aan strenge selectie-eisen voldoet.

  Bestel uw waterpomptang eenvoudig en snel bij Conrad

  Een waterpomptang is een handig stuk gereedschap dat vrijwel onmisbaar is in elke professionele werkplek, garage en in de hobbyruimte. Bekijk het ruime assortiment aan verschillende soorten waterpomptangen en diverse sets en zorg ervoor dat u altijd de juiste maten tot uw beschikking heeft.

  Twijfelt u wellicht over het type waterpomptang dat voor uw project het meest geschikt is? Maakt u zich geen zorgen. Bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies van experts op uw manier – of dat nu online is, telefonisch of via een van onze adviseurs op de site. Wij vinden voor u een passende oplossing en helpen u graag met het vinden en bestellen van een geschikte waterpomptang.