Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  We hebben een mooie collectie snaarinstrumenten samengesteld, waarmee uw muzikale droom werkelijkheid kan worden. Instapmodellen van goede kwaliteit en niet te duur. Ideaal voor de beginner, maar ook voor de gevorderde speler, bijvoorbeeld als “kampvuurgitaar”. En ook aan de liefhebbers van een wat steviger geluid denken we, getuige ons elektrische aanbod. Maak een keus uit ons assortiment snaarinstrumenten.

  Raak een gevoelige snaar met snaarinstrumenten bij Conrad

  We hebben een mooie collectie snaarinstrumenten samengesteld, waarmee uw muzikale droom werkelijkheid kan worden. Instapmodellen van goede kwaliteit en niet te duur. Ideaal voor de beginner, maar ook voor de gevorderde speler, bijvoorbeeld als “kampvuurgitaar”. En ook aan de liefhebbers van een wat steviger geluid denken we, getuige ons elektrische aanbod. Maak uw keus uit deze snaarinstrumenten:

  Alles voor uw gitaar

  Uw gitaar mag natuurlijk gerust gezien worden. Zet hem daarom op een handige standaard in je woonkamer. Conrad heeft diverse opties voor u. En dat geldt ook voor gitaarriemen, om een gitaar om uw nek te hangen als u staand wilt spelen. Eigenlijk hebben we gewoon alles wat u nodig heeft om uw snaarinstrumenten te bespelen: snaren, plectrums, capo’s, voetenbankjes, onderhoudsmiddelen, noem maar op; Conrad heeft het.

  Ook voor de elektrische gitaar

  Bij een elektrische gitaar hoort nog iets extra’s: een versterker. Geen onbelangrijk onderdeel, lijkt ons. Hier vindt u een aantal uitstekende exemplaren. Van een krachtige 30 Watt versterker met ingebouwde effecten tot een handzaam versterkertje van 1.3 Watt dat in uw broekzak past. Daarnaast zijn er bij Conrad verschillende effecten, elementen en interfaces op voorraad. Alles om professioneel aan de slag(gitaar) te gaan. Dus , of u nu een beginnende of een gevorderde speler bent, of u gitaar speelt of banjo of ukelele,  of u nu elektrisch of akoestisch speelt, hier vindt u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw snaarinstrumenten.