Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar goedkope kwaliteitsproducten? Kies dan voor refurbished artikelen. Dit zijn tweedehands producten van bekende A-merken die volledig gereset zijn. U ziet of merkt niet dat ze gebruikt zijn, u merkt het alleen in uw portemonnee

  Waarom kiezen voor refurbished artikelen

  Binnen de termen van IT-producten verstaan we onder refurbished professioneel gerepareerde, gereviseerde en schoongemaakte apparatuur zoals PC’s, monitoren, printers en meer. Als hardware om welke reden dan ook niet meer gebruikt wordt zijn er speciale bedrijven die dit opkopen, refurbishen volgens strenge regels en deze vervolgens weer in de omloop brengen. Het is dus niet zomaar een tweedehands of gebruikt product dat weer op de schappen ligt. Het is letterlijk zo goed als nieuwe apparatuur, maar met een erg interessant prijskaartje en milieuvriendelijk tintje. Lees hier een complete uitleg over de voordelen van refurbished en wat het precies inhoudt.

  Wat is refurbished?

  Om de grootste vraag omtrent dit onderwerp uit de wereld te helpen: nee, refurbished apparatuur is niet zomaar tweedehands of gebruikte hardware. Refurbished is een term die gebruikt wordt voor professioneel gerepareerde, gereviseerde en schoongemaakte apparatuur. Bij Conrad bieden we producten aan die minimaal 1 jaar en maximaal 3 jaar gebruikt zijn. Dit zijn geen consumentenproducten maar demo-modellen of producten van grote bedrijven. Neem bijvoorbeeld een refurbished PC. Opslagmedia wordt volgens DIN-gecertificeerde processen vakkundig schoongemaakt en overige hardware wordt waar nodig vervangen. Het tip-top systeem wordt vervolgens klaargemaakt met een frisse versie van Windows. Zo heeft u een nieuwe PC voor een fractie van de kosten en u draagt bij aan een beter milieu.

  Zijn de refurbished artikelen merkbaar gebruikt?

  De producten zijn nagenoeg niet merk- of zichtbaar gebruikt. Wij verkopen enkel Grade A-producten. Grade A is een aanduiding voor de optische kwaliteit en houdt in dat er maximaal een enkel krasje op de behuizing mag zitten. Er zijn (maar niet bij Conrad) ook Grade B-producten in de omloop. Dit zijn producten met refurbished hardware maar met zichtbare gebruikerssporen. De Grade-aanduiding is enkel een aanduiding voor optiek. Hardware-matig wordt alles geoptimaliseerd en vervangen waar nodig. Dit betekent bij bijv. PC’s altijd dat het moederbord, het geheugen, de processor en de voeding in orde zijn. Maar ook bij het aanschaffen van laptops kunt u er vanuit gaan dat het toetsenbord tip-top in orde is.

  Garantie op refurbished artikelen

  Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, maar uiteraard kan er een fout in de hardware optreden. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan krijgt u bij ons gewoon garantie op uw product!

  Refurbished is goed voor het milieu en uw portemonnee

  Met refurbished producten draagt u bij aan een beter milieu. Niet zozeer omdat het energiezuinige producten zijn, maar omdat er minder afval in de omloop is. Als een groot bedrijf zijn ICT-producten een upgrade wil geven gaat dit gepaard met veel overbodige producten en dus afval. Door deze producten een tweede leven in te blazen middels een refurbished proces, wordt dit punt getackeld. Refurbished gecertificeerde bedrijven nemen de inboedel over en met een kleine investering brengen ze producten weer terug in de markt. Door de kleine investering in nieuwe hardware kunnen de producten voor een aantrekkelijke prijs terug in de markt, om weer opnieuw gebruikt te worden. Door het aanschaffen van refurbished hardware denkt u dus aan uw portemonnee, maar ook aan het milieu. Een verstandige keuze voor uzelf en de natuur!