Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Highlights

  Refurbished - als nieuw, maar dan goedkoper

  Efficiënt en voordelig, refurbished apparatuur voor uw bedrijf
  Gebruikte en refurbished producten zijn voor veel bedrijven een voordelig alternatief voor nieuwe producten. De apparaten zijn technisch foutloos, getest door onze partners en indien nodig gerepareerd. De perfecte oplossing als u wilt vertrouwen op hoogwaardige technologie en tegelijkertijd geld wilt besparen.

  Bijna als nieuw, maar beter voor het milieu!
  Refurbished producten werken net zo goed als nieuwe producten, maar zijn goedkoper en besparen CO₂ en elektrisch afval in vergelijking met nieuwe apparatuur. Wij bieden u dus een beter alternatief voor nieuwe of gebruikte producten, inclusief garantie en testfase.

  Advies

  Bent u op zoek naar goedkope kwaliteitsproducten? Kies dan voor refurbished artikelen. Dit zijn tweedehands producten van bekende A-merken die volledig gereset zijn. U ziet of merkt niet dat ze gebruikt zijn, u merkt het alleen in uw portemonnee

  De verschillende refurbished artikelen

  Excellent
  Het product is volledig functioneel en oogt zo goed als nieuw. Er kunnen minimale gebruikssporen of nauwelijks zichtbare krassen zijn, maar deze zijn niet zichtbaar vanaf een afstand van 30 cm. Als het apparaat beschikt over een display, moet dit absoluut krasvrij zijn.

  Zeer goed
  Het product is volledig functioneel en verkeerd in zeer goede staat. Het kan lichte gebruikssporen of enkele fijne krasjes vertonen die zichtbaar kunnen zijn vanaf een afstand van minder dan 30 cm. Het scherm kan minimale gebruikssporen vertonen, maar deze mogen niet zichtbaar zijn wanneer het is ingeschakeld.

  Goed
  Het product is volledig functioneel, maar vertoont zichtbare gebruikssporen. Er kunnen verschillende krassen of tekenen van slijtage zichtbaar zijn vanaf een afstand van 30 cm. Het scherm kan krassen vertonen, maar deze zouden het gebruik niet mogen belemmeren als het is ingeschakeld.

   

  1 Alle refurbished producten van onze partners kunnen worden geretourneerd binnen een periode van minimaal 14 dagen na ontvangst van de goederen. Sommige partners hanteren zelfs een periode van maximaal 45 dagen. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over de retourvoorwaarden de pagina van de verkoper waar het product is gekocht.

  Vraag de retourzending aan onder "Mijn account". Hierdoor komt u automatisch in contact met de verkoper en kunt u het artikel terugsturen naar het retouradres van de verkoper. Als u per overboeking betaalt, kunt u de prijs van de geretourneerde goederen aftrekken van het totale bedrag. Als u de producten al hebt betaald, wordt de waarde van de terugzending automatisch terugbetaald.