Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Lever stevig werk af met het beste pneumatisch gereedschap van Conrad

  Met pneumatisch gereedschap maakt u van uw werkplek een plaats waar u stevig werk aflevert met een minimale inspanning en kracht. Pneumatisch gereedschap werkt dankzij de kracht van geperste lucht. Omdat u een compressor en een slang op uw pneumatisch gereedschap zoals een pneumatische boorhamer aansluit, kunt u afbraakwerken uitvoeren, banden oppompen of moeren losdraaien. Gevels reinigen en hout schaven is eveneens mogelijk met pneumatisch gereedschap.

  Welk pneumatische gereedschap vindt u bij Conrad?

  Pneumatisch gereedschap is een breed begrip bij Conrad. Zo hebben we een groot aantal boormachines en slagmoersleutels in ons assortiment, maar ook compressoren zelf en de nodige accessoires hiervoor. Uw pneumatisch gereedschap werkt immers maar zo goed als uw basisuitrusting. Om van start te gaan met dit soort gereedschap heeft u de volgende items nodig:

  ·         compressor

  ·         slang die geperste lucht naar uw toestel voert

  ·         de nodige koppelingen

  ·         pneumatisch gereedschap

  Het belangrijkste pneumatisch gereedschap: een overzicht

  Hieronder vindt u een overzicht van het belangrijkste pneumatisch gereedschap:

  • Pneumatische boorhamers gebruikt u voor de meest diverse boorklussen en afbraakklussen. Grote of kleine klussen, binnen- of buitenwerken, het kan allemaal met pneumatische boorhamers.
  • Compressoren zijn ideaal om pneumatisch gereedschap aan te drijven. U heeft de keuze tussen verschillende soorten compressoren. Denk bijvoorbeeld aan compressoren die werken op netstroom of compressoren met een benzinemotor.

  Compressoren die werken op netstroom zijn handig als u werkt op een plaats waar reeds stroom aanwezig is. Dan kunt u deze toestellen gemakkelijk verplaatsen en op een stopcontact aansluiten. Is er nog geen elektriciteitsvoorziening op de bouwwerf, dan kunt u ook al aan de slag met pneumatisch gereedschap. Dan gebruikt u een compressor die aangedreven wordt door een brandstof zoals diesel.

  Welke tools behoren nog meer tot typisch pneumatisch gereedschap?

  Tot het arsenaal van gebruikers van pneumatisch gereedschap rekenen we ook volgende tools:

  • Ratelschroevendraaiers zijn ideaal om schroeven en moeren snel vast te draaien door gebruik te maken van geperste lucht. Dit kunt u bijvoorbeeld ook doen op moeilijk bereikbare en krappe ruimtes. Net als bij slagmoersleutels heeft u een links/rechts schakelaar waarmee u de draairichting kunt aanpassen. Er is steeds een voorgeschreven aandrijfgrootte en ook een aandraaimoment of koppel. Dit bepaalt hoeveel omwentelingen de ratelschroevendraaier moet maken om een schroef goed aan te spannen.
  • Pneumatische schroevendraaiers zijn eveneens veelgebruikt pneumatisch gereedschap. Ze zijn uitgerust met een bithouder, waardoor u diverse bits op de schroevendraaier kunt plaatsen. Gipsplaten vastschroeven of houten schuttingen fixeren; het kan allemaal met pneumatisch gereedschap.

  Wat zijn de belangrijkste merken van pneumatisch gereedschap?

  Bij Conrad verkopen we een groot aantal merken. Hieronder zetten we de belangrijkste even op een rij:

  ·         Metabo

  ·         PFERD

  ·         Hazet

  ·         Ferm

  ·         Einhell

  ·         Fischer

  ·         Aerotec

  Voor bepaalde toepassingen in bedrijven of scholen wilt u mogelijk gereedschap kopen met een certificaat. Bij Conrad kiest u dan ook pneumatisch gereedschap met bijvoorbeeld een ISO of een DAkkS certificaat. Gewoon een toestel kopen zonder extern certificaat is ook mogelijk.

  Conrad is de specialist in pneumatisch gereedschap

  Voor de aankoop van al uw pneumatische apparatuur, pneumatische slagmoersleutels en alle bijhorende pneumatische accessoires doet u een beroep op Conrad. Wij spreken de taal van bedrijven en ondernemingen. Daarom begrijpen we snel wat u zoekt en bieden we u een mooie selectie pneumatisch gereedschap voor professionals aan.

  Ons sourcingplatform is 24 uur per dag beschikbaar, zodat u snel alle benodigdheden vindt die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor losse bestellingen van individuele reservestukken, maar ook voor bulkbestellingen van pneumatische accessoires, die u gebruikt in uw bedrijf, school of werkplaats. Alles voor uw business vindt u bij Conrad. Eenvoudig, snel en duidelijk. Heeft u voor uw bedrijf een specifiek stuk pneumatisch gereedschap nodig? Contacteer dan zeker onze klantendienst. Zelfs al vindt u het niet op onze website, toch is de kans groot dat we u verder kunnen helpen. Dankzij ons Technology In Focus-programma volgen we immers technologische en technische ontwikkelingen op de voet. Bestel vandaag nog uw pneumatisch gereedschap bij Conrad.