Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Op reis met de navigatiesystemen van Conrad. Moet u regelmatig reizen voor uw werk of bent u in uw vrije tijd voortdurend onderweg? Maak uw reis dan eenvoudiger en sneller door gebruik te maken van de navigatiesystemen van Conrad.

  Navigatie kopen bij Conrad

  Deze navigatiesystemen voorkomen niet alleen dat u verdwaalt als u ergens naartoe moet, maar ook dat u de juiste route kunt volgen om zo snel mogelijk op uw bestemming te komen. Heeft u een nieuw navigatiesysteem nodig? Schaf deze gadget dan aan bij Conrad en u bent altijd zo snel mogelijk op uw bestemming. 

  De navigatiesystemen van Conrad: twee belangrijke doelen

  Veel mensen denken dat een navigatiesysteem alleen gebruikt kan worden om de juiste weg te vinden en om ervoor te zorgen dat u niet verdwaalt, maar dit is niet het geval. De systemen van Conrad zorgen er namelijk niet alleen voor dat u nooit meer verdwaalt als u ergens heen moet reizen, maar streven ook een ander doel na. Dit doel is het tonen van de snelste en beste route om naar uw bestemming te gaan, zodat u zo min mogelijk hoeft te reizen om bij uw bestemming aan te komen. Dit is niet alleen handig als u snel bij uw bestemming wil zijn, maar ook als er aan de weg gewerkt wordt en u plotseling een omleiding moet volgen. In dit geval laten de systemen van Conrad u namelijk direct zien welke route u het beste kan volgen, zodat u zo min mogelijk tijd verliest. 

  Conrad: van inbouw navigatie tot outdoor navigatie

  Conrad begrijpt dat iedereen andere eisen, wensen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een navigatiesysteem en biedt daarom verschillende systemen aan, zoals:
  Inbouw systemen
  Standaard systemen
  Outdoor systemen
  GPS trackers, loggers en ontvangers

  Bekijk het aanbod van Conrad, zoek het navigatiesysteem dat bij uw eisen, wensen, behoeften en uiteraard budget past en schaf dit navigatiesysteem direct online aan om het zo snel mogelijk thuis te ontvangen. 

  Diverse navigatiesysteem toebehoren

  Heeft u al een navigatiesysteem, maar heeft u specifieke accessoires nodig om uw navigatiesysteem op de juiste manier te laten functioneren? Ook dan bent u bij Conrad aan het juiste adres, want naast navigatiesystemen kunt u bij deze online aanbieder ook terecht voor accessoires voor het navigatiesysteem. Hierbij kunt u denken aan accu's, antennes, schermbescherming, tassen, thuisladers, autoladers, telefoonladers en houders voor uw navigatiesysteem als u deze in de auto gebruikt.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord