Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Modelspoor bouwen met de juiste modelspoor reserve-onderdelen. Wilt u een professioneel modelspoor bouwen? Vergeet dan niet alleen de juiste onderdelen aan te schaffen voor uw modelspoor, maar denk ook aan het aanschaffen van professionele, kwalitatief hoogwaardige reserve-onderdelen. Meer over het belang van het aanschaffen van reserve-onderdelen en het aanschaffen van deze onderdelen bij Conrad, leest u onderaan deze pagina.

  Waarom reserve-onderdelen aanschaffen?

  Misschien lijkt het aanschaffen van reserve-onderdelen voor uemodelspoor wat onnodig en zeker als uw modelspoor op de juiste manier functioneert. Echter, professionele modelbouwers hebben altijd reserve-onderdelen voor hun modelspoor in huis en dit is niet voor niets. Mankeert er namelijk een keer iets aan uw modelspoor of aan één van de onderdelen van uw modelspoor, dan is het wel zo prettig als u dit probleem direct op kan lossen. Heeft u niet de juiste modelspoor reserve-onderdelen in huis, dan moet u deze eerst bestellen en moet u dus enkele dagen wachten voor u uw modelbaan weer kan gebruiken. Heeft u geen zin om te wachten op de levering van de benodigde onderdelen, dan is het aanleggen van een goede verzameling met reserves een aanrader. 

  De modelspoor reserve-onderdelen van Conrad

  Als u een goede verzameling met reserves wil aanleggen voor uw modelspoor, helpt Conrad u graag om de juiste producten aan te schaffen. Zo heeft Conrad een groot aanbod met diverse reserves, die u stuk voor stuk online kunt aanschaffen om uw verzameling met reserves compleet te maken. De reserve-onderdelen die u bij Conrad kunt aanschaffen voor uw modelspoor, zijn de volgende:

  Antislipbanden
  - H0 koppelingen en H0 wielstellen
  - N koppelingen en N wielstellen
  - Overige koppelingen en overige wielstellen
  - Overige reserve-onderdelen
  Gloeilampen

  Wilt u voorkomen dat uw modelspoor met modeltrein stil komt te liggen door de afwezigheid van de juiste reserves? Bestel dan alle reserves die u nodig heeft bij Conrad en u zit nooit zonder de juiste onderdelen voor uw modelbaan.

  Oeps! Verkeerde onderdelen besteld?

  Heeft u de verkeerde onderdelen besteld bij het aanschaffen van reserves voor uw modelspoor, omdat u bijvoorbeeld het verkeerde model modelspoor hebt gehanteerd bij het plaatsen van een bestelling bij Conrad? Maakt u dan geen zorgen, want u kunt uw aankopen bij Conrad altijd gratis retourneren. Of het nu gaat om een complete verzameling met reserves of slechts een verkeerd bestelde gloeilamp: u kunt uw aankopen bij Conrad altijd kosteloos terugsturen als u de verkeerde onderdelen hebt besteld.

  Liefhebber van modelspoor? Bestel hier alle modelspoor toebehoren

  Heeft u een echte passie voor alles wat met modelspoor te maken heeft? Bestel dan niet alleen uw modelspoor elektronica en modelspoor onderdelen bij Conrad, maar bekijk ook eens het grote aanbod modelspoor toebehoren in de webwinkel. Echte liefhebbers van modelspoor vinden in dit aanbod alles wat ze nodig hebben om hun hobby uit te voeren.

  Maak uw modelspoor verzameling compleet

  Wie zijn of haar modelspoor verzameling compleet wil maken, moet verder kijken dan slechts het aanbod van modelspoor onderdelen en modelspoor voertuigen. Er zijn namelijk veel meer modelspoor producten, die uw verzameling en hobby naar een hoger niveau kunnen tillen. Heeft u ook een grote passie voor modelbouw en kunt u maar niet genoeg modelbouw producten in huis hebben? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van modelspoor toebehoren van Conrad en maak uw verzameling compleet.

  De modelspoor producten van Conrad

  Conrad heeft diverse modelspoor producten in het aanbod, waaronder elektronica, onderdelen, voertuigen en andere zaken als verlichting, rails en accessoires. Naast deze standaard onderdelen van een professioneel modelspoor, vindt u in het aanbod van Conrad ook een groot assortiment met zogeheten modelspoor toebehoren. Dit zijn producten die u niet per definitie aan hoef te schaffen voor uw modelspoor, maar uw creatie wel tot een hoger niveau kunnen brengen. De toebehoren die u in het aanbod van Conrad vindt, zijn de volgende:
  - Boeken over modelspoor
  - De Conrad modelspoorkalender
  Faller Car-systems
  Koude kathodebuizen
  Lading voor modeltreinen
  Lak voor modeltreinen, verf en toebehoren
  Lampfittingen voor modelbouw verlichting
  Micro- en miniatuurlampen
  Meeraderige litzes
  Micro modelbouw
  Reserve-onderdelen voor uw modelspoor
  Producten voor onderhoud en reiniging
  Accessoires en vitrines
  - Waterfolies

  Zoals u ziet, is het aanbod modelspoor toebehoren erg groot. Want of u nu op zoek bent naar accessoires voor uw modelspoorcreatie of gewoon op zoek bent naar andere producten op het gebied van modelbouw (zoals boeken en kalenders): u vindt het in het assortiment van Conrad. 

  Conrad: alleen de beste producten

  Conrad is erg streng bij het selecteren van producten voor de webwinkel. Dit is niet alleen het geval bij het selecteren van noodzakelijke onderdelen voor uw modelbouwcreatie, maar ook bij modelbouw accessoires. Schaft u een accessoire aan om uw hobby naar een hoger niveau te tillen, dan weet u bij Conrad dus zeker dat u goede kwaliteit krijgt.