Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Smartphones

  Met smartphones heeft u het hele internet op zak: surfen, chatten, live streamen, video's opnemen en afspelen, foto's in hoge resolutie maken, games spelen, toegang krijgen tot de gegevens op uw pc of laptop thuis, en natuurlijk bellen. De keuze van uw geschikte smartphone moet onder meer afhangen van de schermgrootte, het besturingssysteem, de batterijduur en de camera, omdat deze eigenschappen in wezen bepalen of u uw smartphone echt als alledaagse metgezel kunt gebruiken.

  Mobiele telefoon accessoires

  Mobiele telefoons zijn ook flexibel in termen van uitbreidbaarheid met accessoires. Het is al standaard dat de oplaadkabel ook een USB-datakabel is die bijvoorbeeld foto's naar de laptop kan overbrengen. Het opladen van de mobiele telefoon in de auto met een auto-adapter voor de sigarettenaansteker is ook geen probleem, zowel voor moderne smartphones als voor klassieke telefoons met knoppen. Door van muziek te genieten en handsfree te bellen, kunt u headsets inschakelen. Voor thuis, in het park of op vakantie zijn bluetooth-luidsprekers de beste keuze om naar muziek te luisteren vanaf uw mobiele telefoon of te streamen via mobiel internet. Dankzij slimme NFC-technologie is het koppelen van Bluetooth-apparaten in een oogwenk gebeurd. Een nieuwe trend zijn fitnesstrackers.

  Daarnaast zijn er voor elk denkbaar toepassingsscenario verschillende tassen, koffers, hoezen, houders en statieven beschikbaar die de mobiele telefoon beschermen en te allen tijde gebruiksvriendelijk maken.

  Apple iPhone en accessoires

  Het merk Apple heeft veel fans - niet helemaal ongegrond, omdat het ontwerp en de interactie tussen hardware en software fijn op elkaar zijn afgestemd. Met de iPhone creëerde Apple de eerste smartphone met een multi-touch besturingssysteem en heeft zich sindsdien gevestigd als een van de toppers op de competitieve smartphonemarkt. Critici bekritiseren daarentegen de hoge prijs van de apparaten. Eén ding is zeker: als u van uw iPhone houdt vanwege de zeer goede camera, snelle rekenkracht en handige functies zoals de vingerafdruksensor, blijft u waarschijnlijk trouw aan Apple.

  Mobiele telefoons

  De klassieke knoopcel-telefoon is nog lang niet uitgestorven, ondanks het feit dat er nieuwe smartphones worden gebruikt, omdat niet elke gebruiker een touchscreen onderschrijft en honderden apps nodig heeft. Nokia en andere fabrikanten blijven daarom vertrouwen op de kleine, klassieke mobiele telefoons, die nu ook worden geleverd met goede camera's en zelfs microSD-geheugenkaartsleuven.

  Voor de speciale eisen van handel en industrie zijn er ook robuuste mobiele telefoons voor bouwplaatsen en buiten die bijzonder schokbestendig, waterdicht en onbreekbaar zijn en een bijzonder lange batterijduur hebben.

  Senior mobiele telefoons

  Vooral voor senioren zijn mobiele telefoons perfect om onderweg contact te houden met familie, vrienden en alle anderen. Om de bediening te vergemakkelijken, zijn oudere mobiele telefoons uitgerust met grote, drukgevoelige knoppen, grotere schermen met gemakkelijk leesbare tekst en een lange batterijduur. Veel mobiele seniorentelefoons worden in een laadstation geplaatst om op te laden en hebben een speciaal gemarkeerde noodknop.

  Mobiel internet + prepaidkaarten

  Wat zouden smartphones zijn zonder mobiel internet? Met vooruitbetaalde kaarten, die u vooraf betaalt, kunt u een maand surfen of totdat het datavolume is opgebruikt, afhankelijk van het tarief, meestal met hoge LTE-snelheden. Gratis minuten aan de telefoon en gratis sms zijn vaak ook inbegrepen. Prepaid-kaarten zijn niet alleen erg populair bij ouders, maar bij iedereen die volledige kostenbeheersing wil.

  Als alternatief versterken gsm-antennes het signaal van het mobiele netwerk en maken internetgebruik mogelijk, zelfs op plaatsen met een slechte netwerkdekking. Mobiele hotspots zorgen voor een nog beter internet omdat ze een wifi-netwerk opbouwen voor meerdere apparaten tegelijk, maar ze zijn ook groter en duurder in aanschaf. Beide varianten helpen je als je thuis, op kantoor of op vakantie een beter en krachtiger netwerk nodig hebt.