Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Als u DJ bent en hier uw geld mee verdient, is het natuurlijk belangrijk dat u de beste apparatuur op de markt gebruikt om uw werk goed uit te kunnen oefenen. Bent u op zoek naar de beste apparatuur, zodat u de beste muziek kunt draaien op feestjes en eventueel zelf de beste muziek kunt mixen in uw studio? Bekijk dan het aanbod van Conrad, want hier vind u alleen kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor professionele DJ's.

  Mixers en DJ apparatuur bij Conrad kopen

  Console mengpanelen en powermixers

  Als u naar het aanbod van Conrad kijkt, ziet u twee belangrijke productcategorieën in het aanbod mixers. Zo kunt u ten eerste bij Conrad terecht voor tientallen console mengpanelen, maar vind u in het aanbod van Conrad ook powermixers. Meer over deze producten en wat u met deze apparaten kunt, lees u in onderstaande alinea's.

  Console mengpanelen

  De console mengpanelen van Conrad zijn uitermate geschikt om muziek te draaien op een feestje. Zo gebruik u deze apparaten om diverse liedjes door elkaar af te spelen, zodat u de nummers in feite over elkaar kunt mixen. Omdat de muziek natuurlijk nooit stil mag vallen op een feestje, is het erg belangrijk dat uw mengpaneel goed werkt en u de diverse nummers die u wil draaien goed door elkaar kan laten lopen voor een goede overloop van nummers.  Bij Conrad heeft u de keuze uit analoge mengpanelen of digitale mengpanelen. Bestelt u een kwalitatief hoogwaardig mengpaneel van Conrad, dan weet u zeker dat dit goed zit.

  Powermixers

  Waar console mengpanelen voornamelijk geschikt zijn voor het mixen van nummers op een feestje, is een powermixer voornamelijk geschikt voor het creëren van een eigen nummer. Met de vele knoppen van de powermixer, die allemaal een andere functie hebben, kun u dit apparaat namelijk gebruiken om diverse geluiden door elkaar af te laten spelen. Op deze manier kun u uw eigen nummer opbouwen, die u vervolgens met behulp van het mengpaneel kan draaien.

  Schaf het apparaat aan dat u nodig hebt

  Kortom: een console mengpaneel en een powermixer zijn andere soort apparaten, die ieder een eigen functie hebben. De functies van de apparaten, zijn de volgende:
  1. Het console mengpaneel wordt gebruikt om diverse nummers door elkaar af te spelen, zodat twee nummers mooi in elkaar overlopen.
  2. De powermixer wordt gebruikt om verschillende geluiden met elkaar te combineren, zodat er een nummer gemaakt kan worden. 

  Schaf het apparaat dat u nodig hebt eenvoudig online aan bij Conrad.