Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Vindt u het leuk om in en rondom huis te klussen en bent u naar uw mening nooit helemaal klaar met de klusjes in uw woonomgeving? Dan kunt u vast wel goede lijmen, plakbanden en klittenbanden gebruiken om uw klusjes tot een succes te maken. Hoe een klus wordt uitgevoerd is namelijk niet alleen afhankelijk van de vaardigheden van een klusser, maar ook zeker van de gereedschappen en materialen die er worden gebruikt bij het uitvoeren van de klusjes. Vindt u het ook belangrijk dat uw klusjes goed worden uitgevoerd? Bestel dan de beste lijmen, plakbanden en klittenbanden bij Conrad en u weet zeker dat u de beste kwaliteit gereedschappen en materialen gebruikt bij het klussen.

  Lijm, plakband & klittenband voor elke klus

  Conrad wil er graag zijn voor iedere klusser. Dit betekent dat wij niet alleen gereedschappen en materialen aanbieden voor klussers die in en rondom huis klussen, maar ook producten aanbieden voor professionele klussers die met hun klusjes hun inkomen verdienen. In ons aanbod lijmen, plakbanden en klittenbanden vindt u dan ook diverse producten, waaronder:

  Bouw chemie
  Klittenband sluitingen
  Lijmen
  Plakband

  Van sommige producten vindt u enkele soorten in ons aanbod, maar van andere producten zijn ruim 1000 verschillende soorten te vinden in ons aanbod. Door dit grote aanbod en het feit dat de producten allemaal in andere prijsklassen vallen, kan iedere klusser slagen bij Conrad. 

  Snel beginnen met klussen

  Als u eenmaal hebt gezien dat u een bepaald klusje moet doen, wilt u eigenlijk niet meer wachten tot u echt met deze klus aan de slag kan gaan en de klus kan afronden. Conrad begrijpt dit en daarom zorgen wij er graag voor dat uw aankopen in onze webwinkel zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd worden. Geen lange levertijden dus, maar een snelle levertijd zodat u zo snel mogelijk met uw klusje kunt beginnen. 

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord