Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar lego? Bekijk ons uitgebreide assortiment Lego pakketten. Van Lego Duplo voor de allerkleinsten tot technisch lego en Lego Mindstorms voor de technische hobbyisten.

  Uitdagende Lego pakketten voor elke leeftijd

  Lego is van alle tijden en voor alle leeftijden. Bouwen volgens de instructies, vrij creëren en urenlang opgaan in de speelwereld die Lego biedt. Lego is er voor technische hobbyisten maar ook voor de dreumes die langzaam leert hoe verschillende bouwstenen in en op elkaar passen. Voor al deze wensen bieden wij passende lego pakketten.  

  Lego friends

  Lego Friends is mateloos populair onder de meiden. Samen met vriendinnen bouwen, spelen en dat alles in de kleuren roze, wit, paars, terwijl bij de “standaard” Lego de kleuren rood en blauw vooral overheersen. Lego is ook voor meiden en met de Lego Friends serie wordt daar handig op ingespeeld. Tientallen pakketten in de thema’s Olivia’s hulpdiensten, Mia’s Boomhuis of het complete Pretpark. Daarnaast vindt u in ons Lego Friends assortiment verschillende uitbreidingspakketten. Genoeg voor uren speelplezier!

  Lego technic

  In het assortiment Lego technic vindt u thema pakketten, voornamelijk technische voertuigen. Leren en plezier maken komen samen in deze uitdagende lego pakketten. Hydrauliek, pneumatiek, motorische aandrijving, allemaal technische elementen waar kinderen en jongeren spelenderwijs mee in aanraking komen. Door het bouwen van deze pakketten, leren ze hoe de wielen worden aangedreven en hoe verschillende bewegende onderdelen los en samen werken. Populair in de categorie Lego technic zijn de Lego Technic kraan, de Bugatti Chiron en de op afstand bestuurbare stunt racer.  

  Lego City

  Lego City is al jarenlang een bekende serie binnen de Lego wereld. Kinderen vanaf een jaar of 5 kunnen volop aan de slag met het bouwen van eenvoudige voertuigen tot uitgebreide treinen. Aangevuld met een grote bouwstenen box staat Lego City garant voor uren bouw- en speelplezier. Hoe gaat is het om zelf een politiebureau te hebben, of een ziekenhuis, een passagierstrein of een ruimteraket? Met Lego City is alles mogelijk.

  Lego Ninjago

  Ninja’s spreken tot de verbeelding bij kinderen. Vooral jongens beelden zich graag in dat ze als Ninja alle vechttechnieken beheersen, over gebouwen kunnen lopen en het tijdens een gevecht altijd winnen. Superkrachten. Wie wil dat niet? Met Lego Ninjago wordt verbeelding werkelijkheid. Complete werelden worden nagebootst waarna elk rollenspel kan worden gespeeld. Onze toppers: de Lego Ninjago Monastery training, de Lego Ninjago Straatrace van de slangenjaguar en natuurlijk de Lego Ninjago drakenvanger. Met de verschillende uitbreidingssets blijft de creativiteit geprikkeld.