Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Knoopcellen kennen we inmiddels binnen tal van kleine apparaten als platte schijfvormige batterij, bijvoorbeeld voor  horloges, kleine  afstandsbedieningen of rekenmachines. Er zijn verschillende soorten knoopcellen die voor diverse gebruiksmogelijkheden geschikt zijn. Verschil zit in de uiteenlopende spanning en inhoud. maak kennis met onze oplaadbare knoopcellen of neem een kijkje bij ons assortiment batterijen en opladers voor nog meer soorten batterijen en accu's..

  Knoopcel batterijen, de schijfvormige batterijen

  Knoopcellen kennen we inmiddels binnen tal van kleine apparaten als platte schijfvormige batterij, bijvoorbeeld voor  horloges, kleine  afstandsbedieningen of rekenmachines. Er zijn verschillende soorten knoopcellen die voor diverse gebruiksmogelijkheden geschikt zijn. Verschil zit in de uiteenlopende spanning en inhoud.

  Knoopcellen - wat zijn het?

  Knoopcellen zijn die schijfvormige batterijen die je in heel veel producten tegenkomt. Desondanks zijn ze niet zo vanzelfsprekend als de bekendere AA- en AAA-batterijen. Niet vreemd, gezien de knoopcel vaak wordt gebruikt in producten waarvan je de batterij niet zo snel hoeft te verwisselen, zoals wekkers en rekenmachines. Vanzelfsprekend bestaan er meerdere formaten die allemaal gebruikt kunnen worden in verschillende producten. Daarbij bestaat er verschil tussen onder meer de inhoud van de energie en de uiteenlopende spanningen. Knoopcellen vallen onder de categorie batterijen.

  Welke soorten knoopcellen zijn er?

  Knoopcellen bestaan in verschillen varianten die verschillen op het gebied van energie en spanning. Ook zijn er meerdere fabrikanten die de producten maken. Conrad heeft haar eigen huismerk: Conrad Energy. Een set batterijen die goed wordt ontvangen door onze klanten en tegelijkertijd voor zeer voordelige tarieven wordt aangeboden. Daarnaast verkopen we op de site ook knoopcellen van het merk Grundig - vrijwel altijd een garantie voor kwalitatief hoogstaande producten.

  Hoe ziet de toekomst van de knoopcellen eruit?

  De wereld van de batterij bevindt zich continue in een proces van verandering en dat is bij de knoopcellen niet anders. De meeste batterijen werken op een basis van koolstof en zink, maar er zijn nu ook varianten aanwezig die werken op andere stoffen. Het aantal mobiel oplaadbare varianten rijst ook de pan uit, hoewel het verbruik minder lang duurt dan bij een traditionele uitvoering het geval is. Op Conrad.nl vindt u onder andere de volgende soorten batterijen en accu's:

  Daarnaast zijn we ook het adres voor verschillende soorten accessoires, zoals de opladers zelf. Bekijk het aanbod op www.Conrad.nl en oordeelt u zelf.

  Kopen bij Conrad.nl

  Een aankoop doen bij Conrad doet u eenvoudig, betrouwbaar en online. Wilt u extra goedkoop uw knoopcelbatterijen in huis halen? Kijk dan eens bij onze Knoopcel voordeelsets