Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  U kent het wel: uw kind wil niet gaan slapen want het is donker in zijn kamer. De spoken, slangen, draken en heksen kunnen overal zijn. De kinderfantasie slaat op hol. Ook in het midden van de nacht: “Mama, papa, ik ben zoooo bang in het donker.” Zucht, uit uw warme bed dan maar weer.  Met de collectie kinderlampen van Conrad slaagt u altijd, we hebben een enorme keuze aan wandlampen, hangende lampen, nachtlampen en meer. Bestel vandaag nog online en binnen een paar dagen kunt u het artikel thuis verwachten..

  Kinderlampen voor de kinderkamer

  U kent het wel: uw kind wil niet gaan slapen want het is donker in zijn kamer. De spoken, slangen, draken en heksen kunnen overal zijn. De kinderfantasie slaat op hol. Ook in het midden van de nacht: “Mama, papa, ik ben zoooo bang in het donker.” Zucht, uit uw warme bed dan maar weer. 

  Uw kindje heeft een prachtige kinderkamer. Spelen in een mooi verlichte kinderkamer is nog veel leuker. Een bijzondere kinderlamp maakt het interieur speels en helemaal af. Is uw kind al wat groter en heeft hij of zij af en toe al wat huiswerk, voor zijn bureautje bestaan er originele sta-lampen die perfect passen in het kinderinterieur en goed verlichten zodat de jonge kinderoogjes niet te vermoeid geraken.

  Ons aanbod kinderlampen

  • Kinderkamer plafondlampen: mooi aanbod van kleurrijke lampen. Naar deze lampen die het heelal of de zon voorstellen, waar vlinders of vliegtuigen vliegen, blijven ze kijken.
  • Kinderkamer tafellampen: lampen in allerlei figuren die kinderen aanspreken. De meer ‘klassieke’ bureaulamp is ook in deze soort terug te vinden.
  • Kinderkamer nachtlampen: nachtlampen zijn werkelijk in alle kinderkamertjes terug te vinden om het donker te verdrijven. Conrad heeft verschillende merken, kleuren licht en vormen in het assortiment. Sommige toestellen werken ook met zuinig LED-licht. Ook handig voor in uw nachtgang bijvoorbeeld, nachtlampen met bewegingssensors. Zet de kat wel buiten anders heeft u disco ‘s nachts.

  Om het u gemakkelijk te maken

  Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit al die kinderlampen? Wij helpen u door de best beoordeelde kinderlampen op te lijsten. Bent u benieuwd welke lampen onze klanten het meest kopen? Ook die geven we weer, net zoals de laatste nieuwe aanwinsten.

  Check ook zeker de ‘accessoires’ button, daar vindt u handige extra’s, zoals bijvoorbeeld passende lampen.

  De meeste lampen zijn uitgerust met een schemerschakelaar. Dit houdt in dat de lamp overdag niet aangaat. De schemerschakelaar herkent duisternis en zal pas gaan branden bij een bepaalde lichtsterkte.