Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Kantoor apparatuur behelst eigenlijk alle apparaten die we tegenkomen op kantoor of bij uw werkplek. Of het nu een klein kantoor thuis betreft of een grote kantoortuin, bij Conrad vindt u altijd wat u nodig heeft om het werken succesvol te maken. De enorme keuze in kantoor  en bureau apparatuur geeft u ruime mogelijkheden om weloverwogen uw beslissingen te kunnen nemen. Veel bedrijven kennen inmiddels de voordelen van bestellen bij Conrad. Werkplek meubelen, bureau accessoires, computer apparatuur, alles in een keer te bestellen, en altijd met interessante prijzen en aanbiedingen.

  Kantoorapparatuur voor een efficiënte werkomgeving

  Bureau-apparatuur is onmisbaar in een efficiënte werkomgeving. Naast een ergonomische werkplek en een goed functionerende computer maakt de juiste bureau-apparatuur het werken prettig. Wij bieden een breed assortiment apparatuur die u snel en eenvoudig kunt bestellen voor uw werkplek, of natuurlijk voor thuis. Uiteraard worden de door u bestelde artikelen bezorgd op een door u gewenst adres!

  Onmisbare apparatuur voor de werkplek

  Of u nu thuis werkt of op een kantoor, op iedere werkplek heeft u te maken met documenten die niet hoeven te worden bewaard. Vooral als deze documenten privacy-gevoelige gegevens bevatten is het verstandig om ze te versnipperen voor ze worden weggegooid. Daarvoor kunt u gebruik maken van een multifunctionele papiervernietiger. In ons assortiment vindt u vernietigers die krachtig genoeg zijn om naast papier ook cd's, dvd's en creditcards te vernietigen. Zo komt belangrijke informatie nooit op straat te liggen!

  Bureau-apparatuur voor documentatie

  Met onze lamineerapparaten en labelsystemen kunt u uw werkplek makkelijk organiseren. Met een lamineerapparaat zorgt u ervoor dat rapporten, offertes en
  andere belangrijke documenten kunnen worden gelamineerd in een handomdraai. Met een lamineermachine maakt u snel geplastificeerde kaarten en handleidingen bijvoorbeeld. Wij bieden onder andere lamineerapparaten waarmee zowel koud als warm gelamineerd kan worden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande lamineerfolies in alles prijsklassen. Zorgt u ervoor dat u deze op voorraad hebt!

  Labelsystemen

  Kost het soms moeite om snel de juiste mappen of documenten te vinden? Of is uw werkplek perfect geordend en wilt  u dit graag zo houden? Dan is een labelmaker onmisbaar. Binnen de categorie labelsystemen hebben we dan ook een ruime keuze aan labelprinters en toebehoren. In iedere prijsklasse vindt u bij ons labelprinters en etiketten en accessoires waarmee u direct duidelijke labels en stickers maakt. Enkele van onze labelprinters zijn ook in staat om bijvoorbeeld streepjescodes te printen. Dit maakt dergelijke labelprinters een must voor een goed georganiseerde administratie!

  Kassasystemen

  Verwerkt u uw betalingen op uw werkplek? Maak dan kennis met ons grote aanbod aan kassasystemen en barcodescanners. We bieden stand-alone kassa's en zelfs chip & pin readers die via WiFi werken. Ook leveren wij bijvoorbeeld bonrollen en biljettelmachines om uw financiële administratie helemaal up-to-date te houden. Wij kunnen accessoires als kassalades en aansluitkabels voor kassa's uit voorraad (dus snel) leveren en u krijgt uiteraard garantie op de door ons geleverde artikelen. Het is mogelijk om uit ons assortiment een totaaloplossing samen te stellen voor het accepteren en verwerken van betalingen in je bedrijf, tegen een zeer scherpe prijs. Mocht u hierover meer informatie willen dan kunt u hierover ook contact opnemen met onze serviceafdeling zakelijk.