Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Het is een bekend probleem, verschillende kabels die samenkomen op een punt en die zichtbaar aanwezig zijn. Deze moeten natuurlijk worden weggewerkt - op een zorgvuldige manier zodat u wél de lusten maar niet de lasten ervan ondervindt. Voor een nette en verzorgde uitstraling, maar ook voor een veilige omgeving waar u niet over de kabels struikelt is het zaak om de kabels bijeen te houden middels een kabelsysteem dat de kabels uit het zicht houd en bijeen houdt. Gebruik de kabelsystemen die u kunt kopen Conrad. Met deze systemen heeft u zeker geen last van rondslingerende kabels en kunt u zorgeloos mensen ontvangen..

  Kabelsystemen: Alle kabels opgeruimd en bij elkaar

  Kabelsystemen

  Een kabelsysteem houdt alle losse kabels bijeen via de rails, onder de vloer, langs een aluminium band of via een ander systeem. Zo kan het wegwerken van kabels op meerdere manieren, variërend van uiterst eenvoudig tot een meer luxe wegwerking. Zo'n systeem is dan ook nog te combineren met bijvoorbeeld een set lampen voor het plafond (een constructie die u meerdere keren tegen komt in het assortiment van Conrad). Waar u ook voor kiest, het zorgt voor een oplossing voor een heikel punt in uw bedrijf of thuis. Vaak vindt u zoveel bedradingen dat u soms niet eens meer door heeft welke kabel nu zorgt voor welk signaal. De moderne PC alleen al heeft verbinding naar niet alleen het stopcontact, maar ook naar de router, de printer, noem maar op. Met een kabelsysteem wordt dit allemaal praktisch onzichtbaar.

  Welke kabelsystemen zijn er?

  Conrad deelt haar kabelsystemen op in een viertal categorieën, te weten de volgende:

  Deze categorieën bevatten kabelsystemen waarmee een lamp wordt opgehangen en u géén last heeft van kabels die rommelig op de grond liggen. Deze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van diverse fabrikanten en producenten. Heeft u alleen losse onderdelen nodig? Geen probleem. Op Conrad.nl vindt u een ruim aanbod aan kabelsysteemonderdelen die van pas komen wanneer u zo'n systeem aan de wand of aan het plafond bevestigt.