Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Ons ruime assortiment aan kabels is uniek in de markt. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het u leveren. Van coaxkabel of netwerkkabel tot schakeldraad of koperdraad. Dankzij dit grote assortiment van ruim 40.000 verschillende kabels vindt u vrijwel altijd de juiste kabel. U kiest daarbij zelf de afstand. De meest populaire kabels zijn bij ons leverbaar op rol of per meter. Wij leveren u in dit geval exact de gewenste lengte. Voor grotere aantallen krijgt u natuurlijk een aantrekkelijke korting.

  Kabels op maat geleverd

  Onder de term ‘kabel’ verstaan wij doorgaans kabels en draden die bestaan uit meerdere elementen (geleider, isolatie etc). De groep met dunnere ‘draden’ omvat de enkele geleiders voor toepassing in de elektronica of binnenin een apparaat.

  Naast verschillende soorten kabels geven wij u ook de keuze uit uit een breed scala aan merken. Wilt u een luidsprekerkabel voor uw high-end-audiosysteem dan kiest u waarschijnlijk liever voor een A-merk als Oehlbach. Is de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkste, neem dan even een kijkje bij onze eigen merken. Onze Conrad kabels worden vrijwel zonder uitzondering goed beoordeeld.

  Het Duitse LAPP is voor bedrijfsmatige toepassingen een bekende speler in de kabelmarkt. Met een assortiment van ruim 24.000 verschillende type kabels bent u ook op zakelijk gebied bij ons aan het juiste adres. Van eenvoudige netwerkkabels tot geavanceerde ÖLFLEX stuurkabels voor de industrie. De zakelijke markt weet kabels van LAPP goed te vinden, maar vergeet ook merken als Helukabel, Faber Kabel, VOKA en AlpaWire niet.

  Kabels met connectoren

  In sommige gevallen is alleen de kabel voldoende. Voor andere toepassingen zult u nog een connector aan de kabel willen bevestigen. Ook kabels met connector vindt u bij Conrad. Wij bieden ruim 80.000 verschillende kabels met connectoren in ons assortiment, onderverdeeld in onderstaande categorieën:

  Daarnaast willen wij u graag wijzen op de verschillende accessoires die wij in ons assortiment hebben. Wilt u de kabels bevestigen, dan is een kabelclip of kabelbinder onmisbaar. Wilt u veilig werken (en wie wil dat niet), denk dan ook even aan een passende krimpkous en wartel.

  Bent u op zoek naar een kabel met stekker? Ook dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. Een kant-en-klare HDMI-kabel vindt u bijvoorbeeld in de multimedia-sectie van onze website. Een meetsnoer vindt u bij de meetaccessoires.

  Kabeltesters en leidingzoekers bestellen

  Een kapotte kabel betekent disfunctioneren van uw apparatuur. Een kabelbreuk is snel opgelopen, maar door de isolatie is moeilijk aan de buitenkant te herkennen. Om een defecte kabel te traceren, is een kabeltester onmisbaar. Conrad biedt een breed assortiment kabeltesters waarmee u snel en eenvoudig fouten opspoort. En wilt u weten waar de leidingen zich bevinden, spoor deze dan op met leidingzoekers. Wij bieden leidingzoekers van meer dan 15 gerenommeerde merken.