Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Ons hele huis ligt vol met kabels, ook op kantoor en binnen bedrijven lopen overal kabels en vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Om enigszins de kabels goed op een ordentelijke wijze op te bergen en netjes weg te werken hebben we diverse kabeltoebehoren die u kunnen helpen om de kabels goed te kunnen bevestigen of op te ruimen.

  Kabels, draad en toebehoren - Netjes en effectief!

  Kabels hebben we in overvloed, kabels voor het geleiden van elektriciteit, maar ook glasvezel kabels en geluidskabels. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder deze elektrische geleiders: een computer, een elektrische zaag, netwerken of geluidsapparatuur, ze werken namelijk vaak allemaal op elektriciteit. Hoe werkt u de kabels het beste weg en hoe kunt u deze beter beschermen? Wat is de beste methode om de kabels te bevestigen? En hoe kan ik het eenvoudigst de kabels aan elkaar verbinden? Conrad helpt u hier graag bij! Het zeer uitgebreide assortiment laat u talloze mogelijkheden zien. Als u op zoek bent naar de volgende kabel toebehoren, bent u hier dan ook aan het juiste adres!

  • Kabelbescherming
  • Kabelbevestigingsmateriaal
  • Kabelbinders
  • Overige toebehoren

  Kabelbescherming

  Om uw kabels dusdanig te beschermen tegen scherpe voorwerpen of zware kasten, is het verstandig om kabelbescherming aan te schaffen. Hierdoor voorkomt u dat de kabels beschadigd raken en de apparaten bij u in uw huis of bedrijf uit zullen vallen. Er zijn verschillende soorten beschermingsmaterialen te vinden bij Conrad. Zo kunt u kiezen voor een beschermslang waarbij de kabels in de slang liggen en dus van top tot teen beschermd zijn. Daarnaast kunnen kabelbruggen ervoor zorgen dat de kabels netjes verstopt zijn en toch goed beschermd. Om dus zeker te zijn van een goede elektriciteitsvoorziening is een goede bescherming van groot belang!

  Kabelbevestigingsmateriaal

  Om de kabels in uw omgeving goed te monteren, is het essentieel dat het bevestigingsmateriaal stevig en ondersteunend is! Hangende of slecht gemonteerde kabels zien er niet netjes uit en ook is het natuurlijk onveilig als draden en kabels niet goed zijn weggewerkt.. Met de kabelbevestigingsmaterialen bij Conrad voorkomt u dit probleem! Zo kunnen kabelschroefstukken ervoor zorgen dat de kabel netjes aan elkaar gemonteerd worden, terwijl kabelklemmen ervoor zorgen dat de draden netjes bij elkaar gehouden worden. Kabelhouders kunnen er vervolgens voor zorgen dat de kabels netjes tegen de muur aan blijven liggen en dus niet gaan hangen of verschuiven. Met andere woorden: voor een effectieve en nette montage van uw kabels gebruikt u kabelbevestigingsmateriaal van Conrad!

  Kabelbinders

  Bij beeldschermen  liggen vaak verschillende draden bij elkaar.  Ook zien we dit probleem in de keuken , op kantoor of andere ruimten waar veel kabels verzameld zijn. De kabelbinders bieden hiervoor de perfecte uitkomst. Aan de hand van deze binders kunnen de kabels namelijk aan elkaar verbonden worden en dus netjes worden weggewerkt. Het is niet alleen handig, maar het lijkt ook nog eens veel opgeruimder. Conrad heeft zowel plastic binders als metalen binders in het assortiment, waardoor er voor iedereen wat wils is!

  Ook voor de overige kabel toebehoren bent u daarom bij Conrad in goede handen: klittenband sluitingen, kabelgereedschap, krimpkous en nog veel meer! Bevestig uw kabels nu eenvoudig en netjes met de kabel toebehoren van Conrad!