Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Hoewel draadloze technieken steeds meer in opmars komen, is veel apparatuur nog altijd afhankelijk van kabels. Dit gaat vooral op voor interfacekabels, oftewel kabels die twee elektrische apparaten met elkaar verbinden. Ook zijn het kabels die wel eens kwijtraken. Gelukkig vindt u er bij Conrad een uitgebreid aanbod van!

  Interfacekabels voor uw computer

  De PC is een van de beste voorbeelden van een apparaat dat interfacekabels nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan seriële of parallelle kabels voor uw printer of scanner. Ook stroomkabels, zowel van uw PC naar het stopcontact of om de verschillende onderdelen in uw PC-kast van voeding te voorzien, vallen onder deze categorie.

  Monitors en beeldschermen

  U kunt bij Conrad tevens terecht voor honderden verschillende kabels om monitors en beeldschermen aan te sluiten. Het gaat hier niet alleen om kabels voor de monitor van uw PC, maar ook om kabels die bijvoorbeeld uw HD-televisiescherm verbinden met uw digitale camera. Bent u juist op zoek naar adapters? Kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod van monitor-, TV- en AV-adapters hier op Conrad.nl!

  Apple

  Apple is een eigenzinnige fabrikant die bekend staat om de snelle introductie van nieuwe technieken. FireWire en Thunderbold-kabels voor snelle overdracht van informatie zijn hier een goed voorbeeld van. Ook bij populaire Apple producten zoals de iPod, iPhone en iPad krijgt u soms te maken met kabels die anders zijn dan die van andere fabrikanten. Bij Conrad bent u vanzelfsprekend aan het juiste adres voor een passende interfacekabel voor uw Apple-apparaat!

  USB 

  USB-kabels zijn door hun snelle overdracht van informatie tegenwoordig de meest voorkomende kabels om apparaten en randapparatuur aan te sluiten op uw computer. Goede voorbeelden zijn kabels voor uw camera, uw telefoon of uw tablet. Ook traditionele randapparatuur zoals printers en scanners maken vandaag de dag steeds meer gebruik van USB-kabels. Met het ruime assortiment bij Conrad vindt u zeker weten wat u zoekt!

  Kortom, bij Conrad zit u goed wanneer u op zoek bent naar interfacekabels voor al uw elektronische apparaten. Kijk snel naar ons uitgebreide aanbod of bekijk de reviews van de vele duizenden klanten die u voorgingen!