Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar een huishoudapparaat? Wij bieden een verrassend breed assortiment huishoudapparaten voor elke toepassing. Vaatwassers, condensdrogers, kookplaten, citruspersen... u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het. Laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit huishoudapparatuur.

  Hoogwaardige huishoudelijke apparatuur

  Bij ons vindt u de beste merken huishoudapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan Bosch, AEG, Krups, Princess etc.

  In ons brede assortiment huishoudapparatuur vindt onder meer:

  Tijdsbesparing met de huishoudapparatuur van Conrad

  Wilt u minder tijd kwijt zijn in de keuken? Dan hebben wij een ruime keuze keukenapparatuur voor u. Tosti-ijzers, yoghurtmakers, broodroosters, stoomkokers, wafelijzers, frituurpannen en een ruime sortering aan keukenmachines, noem maar op. Is het huishouden absoluut niet uw hobby? Laat dan het zware werk (mede) doen door de snelste stoomstrijkijzers, zelfdenkende stofzuigers, vaatwassers en stoomreinigers. Kortom: bij ons vind u zeker weten het apparaat dat uw leven zal vergemakkelijken.
   

  Profiteer van twee jaar garantie bij Conrad

  Hoe intensief uw apparatuur ook gebruikt wordt, het hoort lang mee te gaan. Omdat Conrad het belangrijk vindt dat u voor langere tijd plezier heeft van de huishoudapparaten die u bij ons koopt, geven wij standaard 2 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u jaren plezier zult hebben van de huishoudapparatuur
  die u koopt bij Conrad. Bovendien mag u bij ons gebruik maken van 30 dagen bedenktijd.