Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Veiligheid is essentieel. Niet alleen voor mensen in de bouw, maar ook voor lassers en installateurs. Bedrijven maken niet voor niets een speerpunt van veiligheid. Conrad biedt in haar webshop een groot aantal hoofdbeschermers aan. Bescherming die voldoet aan de bestaande normeringen en met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Heeft u grotere aantallen nodig? Profiteer dan van onze staffelkortingen.

  Hoofdbescherming voor optimale veiligheid

  Ons aanbod hoofdbescherming: Beschermkappen en mutsen, gezichtsveiligheidsschermen en veiligheidshelmen:

  • Caps (petten): Conrad heeft een uitgebreid assortiment workcaps in verschillende kleuren. U kunt ze zelfs bestellen in goed zichtbare fluoriscerende kleuren. Ook stormmutsen, gebreide waarschuwingsmutsen en impulsiecaps zijn verkrijgbaar.
  • Gezichtsveiligheidsschermen: Verder vindt u in de webshop van Conrad een uitgebreid aanbod gezichtsveiligheidsschermen voor professioneel gebruik. Zij voldoen allemaal aan de van toepassing zijnde veiligheidsnormeringen. Bekijk de verschillende modellen, met en zonder glas. Ook reserveglas kunt u in onze webshop bestellen.
  • Veiligheidshelmen voor professioneel gebruik: Conrad biedt een uitgebreid aanbod van diverse merken. Sommige helmen zijn ontwikkeld voor een specifieke industrie (bijvoorbeeld bosbouw, elektriciteit, zware industrie). Deze helmen voldoen aan de hoogste veiligheidsvereisten in de zwaarste werkcondities. Sommige modellen zijn voorzien van gehoorbescherming en een aparte gezichtsbescherming. In het assortiment zijn tevens een aantal hightech lashelmen met automatisch donker kleurende lasfilter aanwezig. Ook voor het zagen van takken en bomen zijn er specifieke modellen beschikbaar.

  Ook voor accessoires, zoals beschermende handschoenen, (wegwerp) oordoppen, stootcappen voor onder een cap en batterijen kunt u in onze webshop terecht.

  Waarom hoofdbescherming producten bij Conrad bestellen

  Met ruim 90 jaar ervaring mogen wij ons tot de grootste leveranciers op het gebied van technologie in Europa rekenen. Met onze technische kennis weten wij als geen ander welke producten belangrijk voor u zijn. Daarnaast bieden wij u als zakelijke klant diverse aantrekkelijke diensten, zoals betaling op rekening, een betalingstermijn van maar liefst 60 dagen, gratis inkoppeling met uw inkoopsysteem en nog veel meer.