Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  In het uitgebreide assortiment van Conrad mogen haken en ogen uiteraard niet ontbreken. Juist deze artikelen zijn bijzonder handig om altijd op voorraad te hebben. Conrad heeft een zeer groot aanbod met verschillende haken en ogen waar iedereen mee uit de voeten zal kunnen. 

  Bevestigingsmateriaal & montagemateriaal / Haken en Ogen

  Zorg altijd dat u kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. Het succesvol afronden van elke klus hangt daarvan af. Conrad biedt uitsluitend hoogwaardige materialen om u in staat te stellen iedere klus tot een goed einde te brengen. 

  Materialen

  In ons aanbod bevestigingsmaterialen en montagematerialen – haken en ogen vindt u: 

  Ringschroefogen
  Schroefhaken

  De ringschroefogen zijn er in verschillende diktes zodat voor iedere klus een geschikt ringschroefoog te vinden is. De dikte en de hoeveelheid ringschroefogen staat duidelijk vermeld. De ringschroefogen zijn gemaakt van verzinkt staal of van Galvanisch verzinkt staal. 

  Ook de schroefhaken bieden wij in meerdere varianten aan:

  • Gewone schroefhaken
  • Rondstaalbeugels
  • Gebogen schroefhaken
  • Plafondhaken
  • S-haken
  • Gleufschroefhaken

  In het handige keuzemenu ‘verfijn uw selectie’ aan de linkerkant is het mogelijk om aan te geven naar welke soort haken en ogen u op zoek bent. Conrad biedt artikelen van goede kwaliteit aan voor een aantrekkelijke prijs dus u zult beslist iets van uw gading kunnen vinden!

  Zichttermijn

  Mocht u per ongeluk tóch het verkeerde product aangeschaft hebben in de webshop, geen zorgen want bij Conrad geldt een zichttermijn van 30 dagen op iedere bestelling. U kunt zonder extra kosten de ongeopende verpakking retour zenden. Daarna kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

  Informatie en Tips

  Bij Conrad staan wij voor onze producten en we willen natuurlijk graag dat u deze producten succesvol en met plezier kunt benutten. Daarom hebben wij een pagina Informatie en Tips. Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden ter inspiratie en lering. Kijk bijvoorbeeld eens bij ‘info gereedschap’, wie weet vindt u daar net het stuk gereedschap dat u nodig heeft voor de klus waar u nu mee bezig bent.