Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Gezondheidsproducten koopt u bij Conrad

  Binnen ons assortiment bieden wij diverse soorten gezondheids- & welnessproducten aan. Deze producten zorgen er voor dat u diverse facetten van uw gezondheid kunt meten. Voorbeelden zijn onze bloeddrukmeters en weegschalen.  U kunt gezondheidsoefeningen doen aan de hand van fitnessapparatuur. Wij hebben zelfs levensreddende defibrillators in ons assortiment, een product dat binnen uw organisatie niet mag ontbreken.

  Producten om de gezondheid te stimuleren

  Voor het meten van de bloeddruk hebben wij diverse bloeddrukmeters. Ook hebben wij fitnessapparaten waar u uw spieren mee kunt trainen. In deze sportcategorie bieden wij ook vele sporthorloges en hartslagmeters aan. Werkt uw gehoor of werken uw ogen minder goed, dan kunt u bij ons terecht voor kijk- en hoorapparaten. Natuurlijk hebben wij ook vele massagehulpmiddelen in de aanbieding om het lichaam soepel te houden en pijnklachten te verminderen. Wij hebben vier verpleeghulpen in ons assortiment en voor koortsthermometers en inhalatoren kunt u ook bij ons terecht.

  Weegschalen

  Bijna iedereen heeft wel een weegschaal. Bij ons kunt  kiezen uit één van de honderd personenweegschalen. Allen zijn ze goed van kwaliteit, maar de functies verschillen en hierdoor ook de prijs. De weegschalen zijn allen digitaal en daardoor gemakkelijk afleesbaar. Wij bieden vele verschillende merken aan waardoor u nooit vast zit aan één merk.

  Voordelen van Conrad

  Onze Gezondheid & Wellness- categorie wordt steeds weer aangevuld met producten die nieuw op de markt zijn gekomen. De ontwikkelingen gaan snel in deze markt. Wij werken samen met de beste leveranciers en productontwikkelaars zodat u altijd gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Heeft u een vraag over een product dan zullen wij deze vakkundig beantwoorden zodat u weet wat u koopt. Is het product niet naar uw zin, dan kan het altijd binnen een bepaalde tijd geretourneerd worden en heeft u de mogelijkheid om een ander product uit te zoeken. Op onze producten zit een garantietermijn van minstens 2 jaar.