Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar gehoorbescherming voor uzelf of voor uw medewerkers? Conrad biedt een uitgebreid assortiment oordoppen en oorkappen voor professionals. Speciaal geschikt voor dagelijks gebruik en messcherp geprijsd. En het meest belangrijk: uw oren zijn beschermd tegen harde geluiden, wat niet alleen prettiger werkt, maar wat ook een absolute must is.

  Koop uw kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming bij Conrad

  Als u regelmatig werkzaam bent in rumoerige omgevingen of als uw medewerkers vaak werken met luidruchtige elektrische apparatuur, is het erg belangrijk om uw gehoor goed te beschermen. Maakt u geen gebruik van gehoorbescherming om uw gehoor goed te beschermen tegen harde geluiden, dan is de kans groot dat u vroeg of laat te maken krijgt met gehoorbeschadiging. Dit kan zich niet alleen uiten in een verminderde werking van het gehoor, maar ook in chronische aandoeningen aan het oor zoals oorsuizen.

  Schaf de juiste bescherming aan

  Om te voorkomen dat uw gehoor beschadigd raakt en u te maken krijgt met een verminderde functie van het gehoor of chronische aandoeningen aan het oor, is het belangrijk om de juiste gehoorbescherming aan te schaffen. Alleen door de juiste bescherming aan te schaffen voor uw gehoor, voorkomt u namelijk dat uw gehoor blijvend beschadigd raakt. En zeker als u al te maken heeft met een beschadigd gehoor of veel in rumoerige ruimtes bent met harde geluiden, is het aan te raden om op tijd te beginnen met het dragen van gehoorbeschermers.
   

  De gehoorbescherming van Conrad

  Conrad biedt een grote diversiteit aan producten op het gebied van bescherming van uw gehoor. Zo vindt u in onze webshop drie productcategorieën, die ieder weer tientallen diverse producten bevatten.

  Of u oordopjes, oordopjes met nekbeugel of professionele oorkappen zoekt, al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. Aangezien we zowel bij de beugel-gehoorbeschermers als bij de dop-gehoorbeschermers en oordopjes diverse producten in het aanbod hebben in diverse prijsklassen, kan iedereen voor een aantrekkelijke prijs gehoorbeschermers bij Conrad kopen. Het is dus niet nodig om uw gehoor achteruit te laten gaan, want iedereen kan bij Conrad aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief hoogwaardige gehoorbeschermers aanschaffen.

  Waarom uw gehoorbescherming bij Conrad kopen?

  • Als zakelijke klant profiteert u van diverse voordelen
  • Onze business accountmanagers zijn technisch onderlegd en adviseren u graag indien nodig
  • Conrad is al meer dan 90 jaar dé zakelijke technische partner binnen Europa

  Wilt u meer informatie over onze gehoorbescherming of wilt u weten wat Conrad voor u als zakelijke klant kan betekenen? Neem dan contact met ons op.