Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar een drone? Voor zowel de hobbyist als de zakelijk gebruiker bieden wij een breed scala aan drones met een diversiteit aan functies. Ook onderdelen en accessoires voor uw drone vindt u in ons assortiment. 

  Drones - de vliegende allrounders

  Multicopters zoals tricopters, quadrocopters, hexacopters of octocopters genieten al jaren een toenemende populariteit. Waar de eerste modellen meer voor elektronica of modelvliegspecialisten waren, zijn moderne copters en drones nu technisch perfect, zodat iedereen ze kan besturen. Kennis van eerdere pilootmodellen is niet langer vereist. Uitpakken, opladen en opstijgen is het huidige motto.

  Om ervoor te zorgen dat het echt net zo gemakkelijk werkt als beschreven in de reclame, zorgen uitgebreide gyro-systemen voor absoluut stabiel vlieggedrag. Een ingebouwd kompas en de mogelijkheid om navigatiesatellieten te ontvangen, stellen moderne copters en drones ook in staat om autonome vliegmanoeuvres uit te voeren of om op eigen kracht de weg terug te vinden naar het startpunt.

  Bovendien worden zelfs in de eenvoudigste drones steeds betere camera's geïnstalleerd, waardoor ook in de lagere prijsklasse zeer goede luchtfoto's kunnen worden gemaakt. Als de camera's ook op stabiliserende cardanische ophangingen worden gemonteerd, kunnen zelfs hobbyfilmmakers schitterende vluchtvideo's maken die jaren geleden alleen mogelijk waren geweest met een gigantisch budget en de meest complexe technologie.

  Welke soorten drones zijn er?

  Naar gelang uw doel en uw gebruik, vindt u in ons assortiment de volgende drones: