Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Een dopsleutel wordt gebruikt om moeren en bouten los en vast te draaien. U vindt uw dopsleutels voor het los- en vastschroeven van moeren en bouten in het grote aanbod van Conrad.

  Dop- en steeksleutelsets

  Wie in een keer allerlei verschillende dop- en steeksleutels wil bestellen, doet er goed aan om een dop- en steeksleutelset van Conrad te bestellen. Onder de productcategorie dopsleutels van Conrad vindt u tientallen verschillende sets met dop- en steeksleutels, die u in huis, in de tuin en op het kantoor voor allerlei projecten kunt gebruiken. Welke dop- en steeksleutel u ook nodig heeft: in de dop- en steeksleutelsets van Conrad vindt u alle soorten en maten.

  Losse doppen

  Daarnaast is het bij Conrad tevens mogelijk om losse doppen te bestellen. Heeft u een specifieke dop nodig, in een bepaalde vorm of van een bepaalde omvang? Dan bestelt u deze losse doppen eenvoudig en snel online bij Conrad. En omdat Conrad meer dan duizend verschillende losse doppen in het aanbod heeft, vindt u voor ieder project de juiste doppen.

  Dopsleutel accessoires

  Naast dop- en steeksleutelsets en losse doppen, heeft Conrad ook tientallen verschillende dopsleutel accessoires. Onder het aanbod dopsleutel accessoires, vallen producten als:

  • Verlengingen
  • Adapters
  • Uitschuifbare verlengingen
  • Verlengsets
  • Verbindingsstukken

  Ratels

  Tot slot verkoopt Conrad verschillende ratels, voor het vast- en losschroeven van moeren en bouten. Enkele merken ratels die Conrad verkoopt, zijn merken als Hazet, Wera en Toolcraft. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde merken met kwalitatief hoogwaardige ratels, voor het gemakkelijk vast- en losschroeven van moeren en bouten.

  Maak uw gereedschapskist compleet bij Conrad

  Door verschillende dop- en steeksleutelsets, losse doppen, dopsleutel accessoires en ratels bij Conrad te bestellen, maakt u uw gereedschapskist tot een compleet arsenaal van vele verschillende stukken gereedschap. Op deze manier hoeft u niemand meer in te huren om uw klusjes op te knappen, maar heeft u zelf al het gereedschap ter beschikking dat u nodig heeft om projecten in en rondom het huis op te knappen.

  Profiteer van twee jaar garantie

  De producten van Conrad hebben altijd twee jaar garantie. Koopt u bijvoorbeeld een dop- en steeksleutelset en functioneert deze niet naar behoren of gaat een deel van de set kapot binnen twee jaar? Dan kunt u gebruik maken van de garantie van Conrad om een nieuw product te ontvangen, reparatie te krijgen of uw geld terug te krijgen.