Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Conrad is een grote aanbieder van technische producten voor in huis, voor in de tuin en voor op kantoor. Eén van de vele productcategorieën die u op de website van Conrad kunt vinden, is de productcategorie chipkaartentechniek. Onder deze categorie vindt u vele verschillende kwalitatief hoogwaardige producten, die aangeschaft worden om gebruik te maken van de nieuwste chipkaartentechniek. 

  Bestel uw chipkaart bij Conrad

  Verschillende soorten producten voor chipkaartentechniek

  Onder de categorie chipkaartentechniek vindt u verschillende producten, die allen onder deze categorie gerekend worden. Dit betreft de volgende producten:

  Tijdregistratiesystemen van Conrad

  De Chipdrive tijdregistratiesystemen en de TimeCard tijdregistratiesystemen worden voornamelijk gebruikt op de werkvloer, waar werknemers in kunnen klokken met een chipkaart om zich aan te melden voor de dienst. Klokken de medewerkers uit, dan doet men dit op dezelfde manier als bij het inklokken, namelijk door de chipkaart voor het tijdregistratiesysteem te houden. Koopt u een tijdregistratiesysteem met vingerafdruk herkenning, dan klokt u in door middel van je vingerafdruk.

  Door gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem, kunt u als werkgever eenvoudig zien welke werknemer er wanneer gewerkt heeft en hoe lang men gewerkt heeft. Zo betaalt u nooit te veel of te weinig uit en kunt u bovendien gemakkelijk controleren wie welke diensten heeft gedraaid. Kortom: tijdregistratiesystemen van Conrad dragen bij aan een geautomatiseerde en effectieve werkomgeving. 

  Chipkaarten en chipkaartlezers

  Om gebruik te maken van een tijdregistratiesysteem met chipknip, heeft u een chipkaart en chipkaartlezer nodig. Ook deze producten zijn snel en eenvoudig aan te schaffen bij Conrad. Zo heeft Conrad verschillende soorten chipkaarten en verschillende soorten chipkaartlezers in het aanbod, die direct via de webshop aangeschaft kunnen worden. En omdat de producten van Conrad onder verschillende prijsklassen vallen, kan iedereen wel slagen bij deze webwinkel. 

  Altijd twee jaar garantie

  Als u een product bij Conrad koopt, of dit nu een chipkaart is of het nieuwste tijdregistratiesysteem: U heeft altijd twee jaar garantie op uw aankopen. Gaan uw aankopen binnen twee jaar kapot of werken de producten niet meer zoals deze horen te werken, dan kunt u dus gebruik maken van de garantieregeling van Conrad. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u niet lang plezier kunt hebben van uw producten, want Conrad zorgt ervoor dat u minimaal twee jaar met plezier gebruik kunt maken van uw aankopen bij de webshop.