Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Vergeet u ook steeds dat de cartridges van uw Lexmark printer leeg zijn? Of staat u in de winkel en weet u opeens helemaal niet meer welk merk printer u heeft of welke cartridge in de printer gaat? Loop dan nu gelijk even naar uw printer en zoek het type en merk op. Staat er Lexmark op uw printer? Dan bent u op deze pagina helemaal aan het goede adres. Alle mogelijke modellen, soorten en maten cartridges geschikt voor Lexmark printers vindt u namelijk op Conrad.nl

  Cartridges voor Lexmark printers

  Als u cartridges gaat aanschaffen is natuurlijk het allerbelangrijkst dat de cartridges geschikt zijn voor uw type printer. Natuurlijk kunt u cartridges kopen van Lexmark zelf maar in onze webshop vindt u nu ook cartridges die prima passen in Lexmark printers maar toch net iets goedkoper zijn. De kwaliteit van de cartridges zijn vergelijkbaar met de merkproducten met als enig verschil dat u geniet van een flinke korting! Bij de specifieke productbeschrijving kunt u opzoeken welke versie u nodig hebt voor uw specifieke Lexmark printer. Ook heel handig voor de professional die veel print binnen zijn of haar bedrijf!

  Originele Lexmark Cartridges

  Gaat u niet zozeer voor budget maar vooral voor kwaliteit? Profiteer dan van de zekerheid van de enige echte Lexmark cartridges. Hoewel de cartridges net iets hoger zitten qua budget bent u met deze cartridges gegarandeerd van de beste printresultaten. Wilt u uw mooiste foto's afdrukken of de meest belangrijke documenten dan is het natuurlijk van groot belang dat u voor de beste kwaliteit gaat. Net als bij de KMP cartridges vindt u bij de Lexmark cartridges bij de productbeschrijving precies voor welk type ze geschikt zijn. Kijk ook eens naar de combipakketten van kleur en zwart zodat u in 1 klap klaar bent voor de komende tijd, voor een zeer voordelige prijs! Kies dus snel voor ofwel originele Lexmark cartridges ofwel de cartridges geschikt voor Lexmark maar van het merk KMP, laat de producten gemakkelijk thuis bezorgen en loop nooit meer tegen een lege printer aan!