Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Cartridges voor HP printers te koop bij Conrad.nl. De printers van HP zijn ontworpen en gebouwd om jarenlang probleemloos te worden gebruikt op kantoor of thuis. Het enige onderdeel met een beperkte levensduur is de cartridge. De inhoud van de cartridges is niet onbeperkt en raakt dus op nadat een groot aantal prints is gemaakt. Naast de hoeveelheid prints is ook de ouderdom van de cartridges een reden dat ze niet meer werken: als een cartridge eenmaal is geopend, is de levensduur beperkt. HP stemt de inhoud van de cartridge af op het aantal prints dat met de cartridge zal worden gemaakt gedurende de houdbaarheidsperiode van de cartridge, bij gemiddeld gebruik. Maar hoe dan ook. Uiteindelijk zal de cartridge opraken. Voor vervangende cartridges voor HP printers kunt u terecht bij Conrad.nl.

  Cartridges voor HP printers

  Conrad biedt originele HP cartridges en compatible cartridges voor vrijwel alle HP-printers aan. Welke cartridge u nodig hebt? Op de cartridge die u wilt vervangen staat een nummer. Met dat nummer kunt u via de zoekfunctie bovenin het scherm bij Conrad.nl uw nieuwe cartridge vinden. Selecteer de cartridge en controleer bij de specificaties of deze geschikt is voor uw model HP-printer. Wij raden u aan om deze controle te doen, voorafgaand aan de bestelling. Wilt u een originele HP cartridge of een compatible cartridge voor een HP-printer?

  Kenmerken van compatibel cartridges voor HP-printers zijn

  • Lagere prijs
  • Soms een iets ingewikkeldere installatie
  • Niet gemaakt door HP

  Kenmerken van HP cartridges zijn

  • Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding
  • Probleemloze installatie
  • Gemaakt door HP

  In beide gevallen gaat het om goede cartridges, maar toch is er verschil. Lees de reviews bij de cartridge van uw keuze om een indruk te krijgen van de verschillen, zodat u een goede afweging kunt maken.

  Voordelen van cartridges bestellen bij Conrad.nl

  Maar of u nu een originele HP cartridge of een compatible cartridge voor een HP printer aanschaft, u kunt erop vertrouwen dat onze prijs lager is dan de prijs die u er in de winkel voor moet betalen.

  Daarnaast biedt kopen bij Conrad.nl u de volgende voordelen:

  • U kunt de cartridge binnen 30 dagen terugsturen, zonder aanvullende kosten