Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Als u aan het klussen bent is de kans groot dat u de boormachine moet gebruiken. Of u nou door hout, glas, steen of metaal heen gaat, een boor klaart de klus. In ons assortiment vindt u geschikte boren voor alle materialen. Ook voor schroefdraadboren, verzinkboren, gatenzagen en complete koffers bent u hier op de juiste plek.

  Alle soorten boren

  Een kast aan het maken of een simpel schilderijtje ophangen? Elke klus vraagt om een ander type boor. Wij bieden de keuze uit duizenden boren in verschillende diktes, lengtes en materiaal. Niet alleen moet u voor elke ondergrond een geschikte boor kiezen, ook de kwaliteit van de boor zelf is belangrijk. Veel mensen denken door goedkoop in te slaan zichzelf een plezier te doen. Vaak is de boorkop dan al na een paar keer boren aan het afronden. Dat is zonde en niet nodig. Bij ons vindt u alleen boren van hoogwaardige kwaliteit, zodat geen enkele houten plank, metalen plaat of stenen tegel nog partij voor u is.

  Schroefdraadboren voor alle schroeven

  Moet er iets aan de muur geschroefd worden of bent u met een constructie bezig waarbij schroeven een vereiste is? Schroefdraadboren zijn er in verschillende diktes en draairichtingen. Hoewel rechtssnijdend schroefdraad het meeste voor komt bieden wij ook enkele linkssnijdende schroefdraadboren aan.

  Verzinkboren voor verzonken gaten

  Bij het afwerken van bijvoorbeeld een tafel of kast is het wel zo mooi als de schroeven niet uitsteken. Door een verzinkboor te gebruiken valt de schroef mooi in het gebruikte materiaal. In deze categorie bieden wij tientallen boren aan.

  Complete boorsets

  Gebruikt u de boormachine vaker en wilt u verzekerd zijn van de juiste maten? Dan is een universele boorset een goede aanvulling van de collectie. Er zijn sets in alle denkbare samenstellingen verkrijgbaar. Denk hierbij aan alleen metaalboren in verschillende maten, maar ook voor alle materialen en hulpmiddelen. U kunt het zo gek maken als u zelf wil. Denk voor u een keuze maakt goed na of de boor wel geschikt is voor het materiaal dat bewerkt moet worden. Weet u al exact welke boor u moet hebben? Voer dan het typenummer in of navigeer eenvoudig via de categorieën.