Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Heeft u als klusser ook te weinig plaats voor uw werkmateriaal? Dan kunt u nu ruimte besparen, want dankzij Conrad.nl kan die hele serie schroevendraaiers vervangen door één enkele bithouder en een gigantische serie bitmodellen. Dit biedt zijn voordelen, want u kunt overal schroeven indraaien van gelijk welke soort. Belangrijker is dit. Na deze investering hoeft u helemaal niet veel meer mee te zeulen als u een klusje op verplaatsing verricht.

  Uitgebreid assortiment bits

  Een goede bithouder is essentieel. Welk soort bithouder u gaat gebruiken hangt van uw werksituatie af. Een manuele bithouder is zeer handig als u op minder toegankelijke plaatsen een schroef moet indraaien. De bithouders voor in uw elektrische boormachine hebben dan weer het voordeel dat uw krachtinspanningen minimaal worden. Zoals ook bij de manuele schroevendraaier van toepassing is, zijn er allerhande variëteiten en modellen te verkrijgen. Conrad.nl heeft korte en langere bithouders in voorraad. Alle bithouders zijn over het algemeen uitgerust met een magnetiserend systeem. Door dit systeem blijven de bits perfect op hun plaats zitten.

  Alle soorten bits

  U heeft een werkje op te knappen, maar uw bit is stuk. Zowel de meer gangbare als de specialere bits zijn bij Conrad.nl altijd in voorraad. Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt uit de grootste topmerken. Er zit dus maar één ding op . Bekijk ons uitgebreide assortiment bits en merk zelf dat we echt alle soorten en modellen hebben. Er zijn namelijk bits met:

  • Gewone sleur
  • Kruiskop PH (gewone kruiskop)
  • Kruiskop PZ (kruiskop met extra ster)
  • Torx (voor stervormige schroeven)
  • Torq
  • Tri-wing
  • Zeskant

  Alle bits zijn in standaardformaat te verkrijgen, maar ook andere lengten en lemmetbreedten zijn voorradig. Als u echt gaat om plaats te besparen, kies dan voor de dubbelklingen. Dubbelklingen zijn 2 bits in 1. Langs elke kant is deze bit uitgerust met een andere soort bitvorm.

  Echte klussers kiezen voor sets

  U bent zeker die handige Harry die graag zoveel mogelijk materiaal in één koffer krijgt. Daarnaast bent u ook eens vooruitziend en buiten uw gewone materiaal heeft u altijd nog wat reservespullen bij de hand. Slim, maar wees nog slimmer en doe voordeel bij Conrad.nl. Kies voor een bittenset. Een bittenset is handig en voordelig. Geen gedoe om al uw bits uit te zoeken. Deze zijn immers steeds ordelijk gesorteerd en dit per categorie. Klus vanaf heden handig en verstandig en bestel uw bits bij Conrad.nl