Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Behuizing koopt u bij Conrad Electronic

  Voor schakelkasten, behuizingen en bijbehorende accessoires zoals behuizingsplaten, draagrails en toebehoren bent u bij Conrad aan het juiste adres. Wij bieden een compleet assortiment behuizingen en schakelkasten aan met duizenden producten in elke prijsklasse.

  Behuizingen voor servers, handapparaten, stekkers en nog veel meer

  Voor servers hebben we 19" modulesteunen die gemaakt zijn van staal, plaatstaal of aluminium. De console- en tafelbehuizingen zijn er in verschillende soorten en maten, van materialen zoals aluminium, kunststof en ABS. Voor automatische zekeringen, draadklemmen of industriële schakelapparatuur hebben we de keuze uit honderden DIN-rail-behuizingen. Hand-apparaten die van een behuizing moeten worden voorzien vindt u in de bijbehorende categorie. Stekkerbehuizingen zijn er van ABS, thermoplast, polycarbonaat en kunststof. Zoekt u het algemener? U kunt kiezen uit meer dan drieduizend universele behuizingen van verschillende materialen in alle mogelijke afmetingen en kleuren. Tot slot bieden we ook honderden wand- en installatiebehuizingen aan die voldoen aan de veiligheidsnormen. De kans is dus heel klein dat de behuizing van uw keuze er niet bij zit.

  De behuizing zelf bouwen

  Moet de behuizing op maat gemaakt worden en bent u op zoek naar de juiste benodigdheden? Wij leveren accessoires voor 3D-printers, behuizingsgrepen, draagrails, behuizingsplaten, apparaatvoeten, blindstoppen, schakelkast-apparatuur en al het andere waar u aan denkt bij het woord behuizingen en schakelkasten. Door het complete aanbod zorgen we ervoor dat de kans van slagen altijd 100% is.

  Duizenden schakelkasten en behuizingen overzichtelijk gefilterd

  Met duizenden artikelen in het assortiment ziet u al snel geen hand meer voor ogen. In onze online winkel navigeert u ondanks het immense aanbod snel en overzichtelijk door de complete digitale catalogus. Weet u al precies wat u moet hebben? Dan kunt u het typenummer of een omschrijving in de zoekbalk invoeren. Zo heeft u de behuizing van uw keuze nog sneller in uw bezit.