Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Met één installatie in het hele huis genieten van muziek of films? Met een goede verdeler of omschakelaar is dat binnen een mum van tijd geregeld. Van draadloze signaalverlengers tot converters; van verdelers tot switches: wij hebben het allemaal. Dankzij een van deze apparaten hoeft u niet in elke kamer het duurste systeem te hebben staan: u bedient uw home cinema set namelijk gewoon vanuit de slaapkamer, of luistert muziek vanaf uw versterker in kantoor via een signaalverlenger.

  AV switches en splitters koopt u bij Conrad

  De draadloze antennes zorgen ervoor dat u overal in huis van tv, film of uw muziek kunt genieten zonder rekening te hoeven houden met de antenne- of satellietaansluiting. De systemen zijn er met een verschillend bereik.

  A/V- en HDMI-converters

  Een converter zorgt ervoor dat een signaal omgezet wordt. Wij bieden tientallen converters aan waarmee u bijvoorbeeld digitale naar analoge signalen om kunt zetten. Denk aan HDMI naar component; DVI naad HDMI; video naar antennesignaal en nog veel meer.

  AV- en HDMI-verdelers/schakelaars

  Hier vindt u splitters en AV-verdelers in alle soorten en maten. Wat dacht u van HDMI-splitters voor wel 8 apparaten, of VGA-splitters voor 4 apparaten. Zelfs 3D-films kunnen op meerdere plekken in het huis bekeken worden met een HDMI-splitter met 3D-weergave.

  AV-splitter, HDMI-switches

  Met een switch hoeft u nooit meer kabels te wisselen. U steekt de kabels van verschillende apparaten in de switch en sluit die weer aan op het hoofdapparaat. Zo kunt u bijvoorbeeld een pc, meerdere spelcomputers, mediaserver en nog meer apparaten op één tv aansluiten.

  Verlengsystemen

  Uw HDMI-signaal of USB-kabel kunt u met een verlenger uitbreiden. Zo zijn er verlengers voor usb-kabels, HDMI-apparaten, VGA-kabels en nog veel meer.

  Bluetooth HiFi-adapter

  Draadloos naar uw muziek luisteren via Bluetooth behoort al jaren tot de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u verschillende ontvangers van bekende merken zoals Philips, Belkin en Marmitek. Zo kunt u vanaf de bank bijvoorbeeld naar muziek op je iPhone, laptop of tablet luisteren.

  Vergroot uw kijk- en luisterplezier

  Door niet telkens met kabels en apparaten te hoeven slepen, vergroot u het kijk- en luisterplezier. Neem de artikelen rustig in u op voor u een definitieve keuze maakt.