Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar veiligheidsaccessoires voor in uw auto? Of naar producten die u kunt gebruiken als u autopech heeft? Conrad biedt een uitgebreid assortiment producten voor in de auto. Stuk voor stuk artikelen die u kunt gebruiken als u een keer langs de weg komt te staan. Zorg ervoor dat u altijd goed voorbereid op pad gaat!

  Alarmsystemen, dashcams en pechhulp: uiteenlopend assortiment

  Of u nu iedere dag in uw auto rijdt, of de auto slechts een enkele keer gebruikt, het is prettig om u veilig te voelen op de weg. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om sommige zaken bij u te hebben in de auto (voor noodgevallen), kan het goed zijn om voorbereid te zijn op een eventuele noodsituatie. Voor dergelijke situaties bieden wij bijvoorbeeld een complete set artikelen die te gebruiken is bij autopech. In deze set vindt u onder andere een startkabel, een gevarendriehoek en een waarschuwingsvest. Zo heeft u alles bij de hand voor het geval u stil komt te staan langs de weg. Dat is een prettig gevoel. Uiteraard kunt u een dergelijke set ook zelf samenstellen uit ons uitgebreide assortiment alarmsystemen, dashcam en pechhulp-producten.

  Veilig onderweg met goede banden

  De spanning van uw banden kunt u controleren met een van onze controlesets. Door gebruik te maken van een dergelijke set weet u zeker dat u niet met een te lage bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt. Tevens kunnen te zachte banden de kans op slippen vergroten. Spaar u banden en bespaar brandstof door er altijd zeker van te zijn dat ue bandenspanning perfect is. Voor het winterseizoen vindt u bij ons effectieve sneeuwkettingen tegen een lage prijs.

  Dashcams

  Een dashcam (ook wel dashboard camera genoemd) is makkelijk te bevestigen in ieder type auto. U kunt kiezen voor een eenvoudige uitvoering die simpelweg filmt terwijl u in uw auto rijdt. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een geavanceerde dashcam met een aantal extra functies. Zo bieden wij dashboard camera's in iedere prijsklasse. Een voorbeeld van enkele extra functies van enkele van onze camera's zijn; meldingen van snelheidscontroles door de camera, GPS-lokalisatie waarmee afgelegde routes worden bijgehouden en het gebruik van Google Maps. Vaak kan een dergelijke camera ook in de parkeerstand worden gebruikt.

  Kinderzitjes en verhogers

  In ons assortiment alarmsystemen, dashcam en pechhulp-artikelen bieden we tevens kinderzitjes van verschillende merken aan. Uiteraard zijn onze zitjes ergonomisch ontworpen. Ze voldoen aan de laatste eisen en normen en zijn voorzien van een driepuntsgordel. Kies voor een zitje met wasbare bekleding en een verwijderbare rugleuning voor optimaal gebruiksgemak. Naast zitjes vindt u bij ons ook zitkussens en zitverhogers die zijn ontworpen voor optimaal comfort en veiligheid.