Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Auto multimedia koopt u bij Conrad Electronic

  Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit auto multimedia voor een scherpe prijs? Conrad biedt een breed en diep assortiment auto multimedia producten aan. Van stekkers en accessoires tot complete audio en multimedia inbouwsystemen; laat u verrassen door de diversiteit aan mogelijkheden.

  Losse onderdelen auto multimedia om zelf in te bouwen

  Vaak worden nieuwe autoradio's geleverd zonder ISO-stekkers, of heeft u een adapter nodig. In de categorie auto HiFi-kabels en -stekkers bieden we stroomkabels, aansluitkabels, ISO-stekkers, adapters en luidsprekerkabels aan. Door al uw accessoires bij Conrad mee te bestellen, bespaart u niet alleen veel geld, maar bent u er tevens van verzekerd dat u over betrouwbaar materiaal beschikt.

  Autoradio's met vele opties

  Een autoradio is al lang niet meer een simpel apparaat met een draaiknop om de juiste zender te zoeken. Het zijn nog steeds simpele apparaten, echter zijn ze voorzien van de laatste technische snufjes. Zo kunt u autoradio's aanschaffen met videoschermen, Bluetooth-bediening, ondersteuning voor (mp3-)cd's, jackplug, iPhone- of iPod-ondersteuning of een ingang voor SD-kaarten. Kortom, de mogelijkheden zijn ongekend.

  Versterkers voor een nog beter geluid

  Standaard leveren autoradio's hooguit 'slechts' 4x50W aan vermogen. Het echte vermogen ligt nog lager en door omgevingsgeluid blijft er weinig meer over van uw favoriete plaat. Een versterker haalt een groter vermogen en zorgt kortgezegd voor een betere controle over het geluid. Voor de meeste opstellingen volstaat een 2-kanaalsversterker, maar ook voor 3- of 4-kanaalssystemen bent u bij ons op de juiste plek.

  Een ruime keuze aan subwoofers

  Met een subwoofer achterin de auto zorgt u voor dreunende bassen en een voller geluid. Bij ons vindt u subwoofers met een vermogen tot wel 1000W die een geluidsniveau van 95dB halen. Er zijn ook complete sets beschikbaar, die bestaan uit een subwoofer, speakers en een versterker.

  De voordelen van Conrad.nl

  • Eenvoudig uw inkoopsysteem koppelen
  • Scherpe korting bij projectaanvragen 
  • Grote aantallen direct uit voorraad leverbaar 
  • Geen minimum bestelhoeveelheid 
  • Bescherming tegen ESD dankzij ons uniek elektrostatisch beschermde magazijn (EPA) 
  • Direct contact met één van de accountmanagers van ons business-team
  • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
  • ISO 9001 certificering
  • Gratis retourneren